PR cikk

2021.11.23. 08:00

Nincs megállás! Már saját csarnokában gyártja nyílászáróit a Dél-Plast

Új csarnok, új gépsor, nagyobb hatékonyság, duplázható kapacitás – ezt kínálja a Dél-Plast Zrt., amely augusztus óta saját, majdnem 700 négyzetméteres csarnokában gyártja német nyílászáróit.

delmagyar.hu

Az is nagy dolog, hogy két hónappal ezelőtt a régió legmodernebb automata gépsorát állította üzembe a szegedi Dél-Plast Zrt., de az még nagyobb, hogy ehhez saját, új csarnokot épített!

Egyszerű odatalálni

Erről Ön is meggyőződhet, hiszen könnyen megközelíthető helyen – az Algyői úton, a kettős körforgalom mellett, közvetlenül az autópálya-felhajtó szomszédságában – rendezkedett be a termelés.

– A meglévő gépsorunkat korszerűbb, nagyobb kapacitású gépekkel egészítettük ki, így megnőtt a hatékonyságunk, termelésünket akár meg is duplázhatjuk, és a vállalt határidőket is könnyebben tudjuk tartani – számolt be a jó hírről Mari Péter, a Dél-Plast Zrt. vezérigazgatója.

A Dél-Plast csakis a minőségben hisz: a térségben egyedüliként a német Rehau termékcsalád gyártására és forgalmazására specializálódott. Kizárólag e hosszú élettartamot garantáló, legmagasabb minőségű termékcsaláddal szolgálja ki a lakosság, az építőipar és a viszonteladók igényeit.

További bővítés

Az új, hatalmas üvegfelületekkel felépült csarnokban modern szociális rész áll a dolgozók rendelkezésére, de tárgyalók, irodahelyiségek is helyet kaptak a tovább bővítésre tervezett csarnokban. Merthogy ez a terv!

Az árnyékolástechnikában is érdekelt Dél-Plast cégcsoport a jövőben a zsaluziagyártást is az új, további 1500 négyzetméterrel bővíteni kívánt csarnokban képzeli el. Az egyik legkedveltebb árnyékolástechnikai megoldásra, a zsaluziára nagy kereslet mutatkozik az ügyfelek részéről.

Persze a szegedi gyártó redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, roletták, napellenzők, szúnyoghálók, valamint garázskapuk forgalmazásával, redőnykapuk, párkányok, könyöklők, takarólécek beépítésével is ügyfelei rendelkezésére áll.

A Bajai út marad

A hazai nyílászárópiac meghatározó szereplője bajai úti irodáját és bemutatótermét nem számolta fel, sőt! A német alapanyaggal dolgozó cég valamennyi nyílászárótípusát Ön is megnézheti itt.

A bemutatóterem páratlan választékot kínál: beépített nyílászáró-újdonságokat, egyedi fóliázású és színezésű termékeket, például variálható, egyedi méretű bukó-nyíló, toló-emelő rendszereket, bejárati ajtót, középen felnyíló rendszereket, profil- és árnyékolás-keresztmetszeteket.

 

Elérhetőség

Bemutatóterem:

Szeged, Bajai út 2/A

Telefon:

06-62/310-399,

06-30/253-9344

 

Címkék#PR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában