PR

2021.05.13. 08:00

Nocsak! Új csarnok épül az Algyői úton

A Dél-Plast Zrt. nyáron veszi bírtokba új csarnokát; itt kap helyet a régió legmodernebb automata gépsora. Ezzel még nagyobb kapacitásra kapcsol a hazai nyílászárópiac meghatározó szereplője – és a minőség sem marad el.

delmagyar.hu

Mari Péter, a Dél-Plast Zrt. vezérigazgatója

Fotó: Karnok Csaba

Ezentúl még pontosabb, még hatékonyabb gyártást garantál ügyfelei számára a Bajai úti székhelyű Dél-Plast Zrt., amely a tavalyi évet a járvány miatt bizony kicsit megsínylette. De a 10-15 százalékos forgalom-visszaesés ellenére sincs oka panaszra, hiszen így is tudott fejleszteni.

Mari Péter, a Dél-Plast Zrt. vezérigazgatója

Bár eddig is a csúcstechnológiára törekedett, hamarosan a régió legmodernebb gépsora gyártja a német alapanyaggal dolgozó cég nyílászáróit az Algyői úti telephelyen. Az új, automata gépsor a most készülő csarnokban kap helyet, és a nagyobb termelést segíti.

– A piaci körülmények kedvezőek, egyre szélesebb vásárlókör talál meg bennünket, több új kivitelező cég és közintézmény szavazott bizalmat nekünk. A kapacitásbővítés ezért is indokolt – mondja Mari Péter, a Dél-Plast Zrt. vezérigazgatója, hozzátéve, a fejlesztéshez létszámnövelés is dukált, már közel húszan dolgoznak a vállalkozásnál!

A cég a dél-magyarországi régió meghatározó műanyag nyílászáró-, árnyékolástechnikai eszköz- és garázskapugyártójaként és -forgalmazójaként ismert. Bajai úti bemutatótermében páratlan választékot kínál: beépített nyílászáró-újdonságokat, egyedi fóliázású és színezésű termékeket, például variálható, egyedi méretű bukó-nyíló, toló-emelő rendszereket, bejárati ajtót, középen felnyíló rendszereket, profil és árnyékolás keresztmetszeteket.

Tervezéstől a kivitelezésig áll a lakosság és a nagyberuházók rendelkezésre: az ingyenes helyszíni felméréstől a termékeik szakszerű beépítéséig mindenre garanciát vállal a cég, a szaktanácsadás náluk elvi kérdés! A finombeállításokat a beépítés után egy évig díjmentesen elvégzi.

A megrendeléseket 3-6 hét alatt teljesíti – gyártással, szállítással, beépítéssel – fehér vagy színes szerkezettől függően.

A Dél-Plast csakis a minőségben hisz: a térségben egyedüliként a német Rehau termékcsalád gyártására és forgalmazására specializálódott. Kizárólag e hosszú élettartamot garantáló, legmagasabb minőségű termékcsaláddal szolgálja ki a lakosság, az építőipar és a viszonteladók igényeit. Az általa gyártott, forgalmazott és beépített Rehau műanyag nyílászáró termékcsalád a passzívház kategóriának kiválóan megfelel.

Árnyékolástechnikai rendszerekben is otthon van: redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, roletták, napellenzők, szúnyoghálók, zsalúziák gyártásával és forgalmazásával, valamint garázskapuk forgalmazásával foglalkozik. Redőnykapuk, párkányok, könyöklők, takarólécek beépítésében áll ügyfelei rendelkezésére.

Bemutatóterem:

Szeged, Bajai út 2/A

Telefon: 06-62/310-399, 06-30/253-9344

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában