CSMKIK

2020.02.25. 08:00

Olcsóbb, egyszerűbb, gyorsabb az elektronikus számla

Csökkentené vállalkozása adminisztrációs terheit, nyomtatási és postaköltségeit? Hatékonyabbá, gyorsabbá, átláthatóbbá és nyomon követhetővé tenné számlázási folyamatait? A lehető legegyszerűbben tenne eleget adatszolgáltatási kötelezettségének az adóhivatal felé? A megoldás az elektronikus számlázás! A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Modern Vállalkozások Programja és a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2020. március 12-i, szegedi, elektronikus számlázásról szóló ingyenes rendezvényére a fővárosból érkezik előadó: Czöndör Szabolcs, a NAV Ellenőrzést Támogató Főosztályának vezetője, aki első kézből ad tájékoztatást a változásokról.

A rendezvény témái:

  • az elektronikus számla fogalma, megoldási módok értékesítői és befogadói oldalon, archiválási megoldások
  • számla-adatszolgáltatással kapcsolatos jogszabályi változások, azok hatásai
  • elektronikus kereskedelemmel összefüggő változások (a MOSS kiterjesztése, az e-kereskedelem számlázási változásai, az IOSS-rendszer bevezetése)
  • bemutatkozik az MKIK-vállalkozások digitális fejlődését segítő Modern Vállalkozások Programja.
  • Az elektronikus számlázás további előnyeiről, annak bevezetési lehetőségeiről Szegeden, a gazdasági önkormányzat 2020. március 12-i, csütörtöki, ingyenes rendezvényén, a kamarai székházban (Szeged, Párizsi krt. 8–12.) hallhat bővebben.

    (x)

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában