Délmagyar logó

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -2°C | 12°C Még több cikk.

Ön jótékonykodott már idén? Cipősdoboznyi adományokat vár a Plazma Pont

December 18-ig várják mindkét szegedi Plazma Pontba a jótékonykodók cipősdoboz-adományait. A gyűjtőpontokra bárki behozhatja a Baptista Szeretetszolgálat számára összegyűjtött csomagokat.
Nem kell feltétlenül plazmaadónak lennie ahhoz, hogy cipősdobozba pakolt adományokat helyezzen a Kígyó vagy Mikszáth utcai Pink Plazma Pontokon kialakított Baptista Szeretetszolgálat gyűjtőpontjain. Szebbé teheti a kórházban ünneplő, nagycsaládban élő vagy éppen árva, tanyákon vagy kis falvakban éldegélő, fogyatékos iskolában tanuló vagy csonka családban nevelkedő, a karácsony különlegességéről alig tudó gyermekek karácsonyát, ha egy jó állapotú cipősdobozba teszi az ajándékokat!

Ajándék, ami belefér

A gyerekek mindennek tudnak örülni, de érdemes szem előtt tartani a praktikus szempontokat is. Mielőtt csomagolni kezdene, gondolja végig, kinek adományoz: fiúnak vagy lánynak. Iskolai tanszerek, higiéniai termékek, könyvek, kisebb játékok, plüssállatok, édességek biztosan örömet okoznak a gyerekeknek, de szem előtt kell tartani, hogy az agresszivitásra késztető képek, játékok ártalmasak. Folyékony termékeket, gyümölcsöt, konzervet, törékeny tárgyakat, gyógyszereket, romlandó ételeket ne tegyünk a dobozba!

Csomagolni kell

Az elkészült csomag alját és tetejét külön kell bevonni színes papírral, majd átlátszó cellux ragasztószalaggal kell leragasztani vagy zsineggel átkötni. A dobozra jól láthatóan írja fel, hogy milyen korosztályú lánynak, fiúnak szánja az ajándékot. Például: fiú, 8 éves.

Fontos, hogy az ajándék cipősdobozokat a Kígyó utcai vagy a Mikszáth utcai Pink Plazma Pontok nyitvatartási idejében a recepción lehet leadni.
 
Az idén négyéves Mikszáth utcai Plazma Pont eddig minden évben csatlakozott a Baptista Szeretetszolgálat gyűjtőakciójához. A szegedi Kígyó utcai és a Mikszáth utcai Pink Plazma Pontok fontos küldetése, hogy ne csak vérplazmával segítsék rászoruló embertársainkat, hanem a karácsonyi ajándékok összegyűjtésében is részt vegyenek.

 
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Dal 2019 - jövőre is együtt keressük Magyarország legjobb dalát

A Dal 2019 - jövőre is együtt keressük Magyarország legjobb dalát
Új zsűritagokkal és műsorvezetővel indul a dalválasztó show januárban. Tovább olvasom