Őrült futam a versenyszellem jegyében

A Continental kiemelt figyelmet fordít dolgozói egészségére, jó közérzetére a mindennapokban és a munkában egyaránt, emellett pedig igyekszik támogatni azokat a programokat is, melyek erősebbé és barátságosabbá teszik a munkahelyi kapcsolatokat, valamint a vállalati értékeket is elősegíti.

 

Őrült futam a versenyszellem jegyében

Ilyen esemény volt a vasárnap megrendezett CRAZY 5K futás is, ahol a ContiTech Szeged támogatta a kihívást kedvelő kollégákat a nevezésben. Egy 5 km hosszú távot kellett teljesíteni a résztvevőknek, miközben 10 hatalmas, felfújható akadályon is át kellett küzdeniük magukat.

A szegedi ContiTech dolgozói csapatára jellemző a sportszeretet, hiszen számos sportos megmozduláshoz csatlakoznak minden évben, mint a nemrég véget érő Bringázz a munkába! kampány vagy a májusban megrendezett ContiTech Szeged Futófesztivál.

Így nem meglepő, hogy idén is szép számmal indultak neki az akadálypályának a Crazy Conti csapattal, hogy megmutassák, előttük nincs akadály. Ezen a napon igazán gyereknek érezhette magát minden résztvevő kolléga, és a munkán kívül is együtt szórakozhattak.

A távot mindenki sikeresen és balesetmentesen teljesítette, így egy újabb közös élménnyel és részvételi éremmel térhettek haza versenyzőink, a közösen átélt vidám pillanatokról nem is beszélve.

A Continental AG öt divíziója (Interior, Chassis & Safety, Powertrain, ContiTech, Tyre) végez gyártó-, szoftverfejlesztési és kereskedelmi tevékenységet Budapesten, Veszprémben, Szegeden, Makón, Vácott, Nyíregyházán, valamint Budaörsön. A vállalat 2018 májusában Budapesten nyitotta meg mesterséges intelligencia központját, debreceni elektronikai gyárának zöldmezős beruházása 2018 harmadik negyedévében kezdődik.

Legyen Ön is a Continental munkatársa! Nézze meg nyitott pozícióinkat, és jelentkezzen a karrieroldalunkon keresztül.
www.continental-jobs.com

(X)

Hozzászólások

Otthon is vakációzhat
A négy fal között is részesülhet ötcsillagos ellátásban.
Az ujjlenyomatok alapján azonosították a makói kettős gyilkosság elkövetőjét
A Makón és Csongrád megye területén élet- és vagyonelleni, erőszakos bűncselekményeket elkövetők ujjlenyomatainak tüzetes átvizsgálása során sikerült azonosítani a 16 évvel ezelőtti, makói kettős gyilkosság elkövetőjét – mondta a rendőrség főosztályvezetője pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján.
Az 50. év sportolója gála díjazottjai, 15. rész: Vitsek Iván
Ápoljuk a hagyományt: 2019-ben ötvenedik alkalommal rendeztük meg az Év sportolója díjátadó gálánkat, sorozatunkban rendszeresen bemutatunk egy-egy díjazottat. Ezúttal az év szenior sportolójának választott Vitsek Iván következik.
Megkezdte prágai működését a GreenGo magyar autómegosztó
Száz darab VW e-up! elektromos gépkocsi állt forgalomba.
Bravúros győzelmet aratott a Hawks (videó)
Trae Young karriercsúcsot jelentő 50 ponttal segítette győzelemhez az Atlanta Hawks csapatát a jóval esélyesebb Miami Heat ellen az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) csütörtöki játéknapján.
Húsz határsértőt fogtak a rendőrök
A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket. Egy cseh férfi ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.