Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Pályázati tájékoztató a Kamarában

Fókuszban az energetikai és IKT fejlesztések.

Ingyenes pályázati tájékoztató rendezvényt szervez a megyei vállalkozásoknak a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A gazdasági önkormányzat ezzel a cégek forrásszerzését könnyítené meg. Az érdeklődők az infokommunikációs fejlesztési lehetőségeket, valamint a megújuló energiaforrásokat felhasználó megoldásokat támogató pályázatokat ismerhetik meg 2016. november 9-én, szerdán Szegeden.

Az első, 9.30-kor kezdődő előadáson a Vállalati komplex infokommunikációs és mobilfejlesztések, felhőalapú online üzleti szolgáltatások terjesztésének támogatását célzó pályázatot" a Széchenyi Programiroda tanácsadója, Zsán-Klucsó Klaudia mutatja be. Ebben a kiírásban vállalkozáson belüli vagy felhőalapú/online vállalati szolgáltatások bevezetésére és annak költségeire; vállalati weboldal vagy vállalati webáruház bevezetésére, sőt kapcsolódó hardver eszközök beszerzése is lehet pályázni.

Ezt követően a „Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel" elnevezésű projekt kerül terítékre, amit Gáspárné Hasznosi Krisztina, a Széchenyi Programiroda tanácsadója ismertet. Ebben az esetben egyebek mellett épületek hőtechnikai adottságának javítására, hőveszteség csökkentésére; épületek fűtési, hűtési és használati melegvíz-rendszereinek korszerűsítésére, vagy éppen meglévő bel- és kültéri világítási rendszerek energiatakarékos átalakítására pályázhatnak a vállalkozások.

A rendezvény végén a pályázati felhívásban szereplő műszaki előírásoknak való megfelelésről lesz szó. Az előadó Domonkos László, a DOMI Épületgépészet Kft. ügyvezető igazgatója lesz.

A rendezvényen való részvétel a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara hátralék nélküli önkéntes tagjainak és a megyei gazdasági önkormányzatnál hátralék nélküli regisztrált vállalkozásoknak ingyenes.

További információ és jelentkezés EZEN A LINKEN!

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Él a piac a Cserepes soron

Tovább olvasom