PR

2021.04.29. 08:00

Parkétterem Szeged belvárosától 15 percre

Miért ülne le egy forgalmas utca hömpölygő tömegének közepén? A röszkei Forró Fogadó egészen mást kínál: madárcsicsergős nyugalmat, mediterrán teraszon elköltött ebédet a parkjában legelésző állatokkal, halastóval. Mindezt a jól megszokott minőségben tálalva.

delmagyar.hu

Fotó: Forró fogadó

Ugye, hogy hiányzik a Forró Fogadó hétvégi svédasztalos ebédje? Hamarosan többfogásos grillterasszal nyit a kedvelt röszkei étterem, amely a bőséges ebédnél jóval többet nyújt vendégeinek; itt a finom lakoma mellé egész napos szabadidős program is jár. A halastóval ékeskedő, 3 hektáros parkban az egész család sétálhat, lóhátra pattanhat, bárányokat etethet, simogathat, a gyerekek labdajátékokkal szórakozhatnak. A feltöltődés, kikapcsolódás garantált, a friss levegőt harapni lehet.

Fotó: Forró fogadó

Ez azoknak is jó hír, akik kirándulást terveznek a közeli bivalyrezervátumba vagy felfedezik a vidék szépségeit. A kerékpárosként érkezők jövet-menet az étterem mellett kialakított bringás pihenőben ingyenesen használhatják a kompresszort, megtölthetik a kulacsaikat, és festői környezetben hűsölhetnek a parkban. Miközben kipihenhetik az út fáradalmait, 10 százalék kedvezménnyel fogyaszthatják el hideg és meleg italaikat.

A változatlan vendégszeretet mellett a megszokott ízek is maradtak. A vidék ízei a Forró Fogadó konyhájából a jövőben sem hiányoznak: házi lekvárjai, szörpjei mellett a helyi termelők portékáiból főz. Megújult étlapján a régi kedvencek új köntösben szerepelnek: például konfitált kacsamellel várják a haspártiakat, de lesznek új fogások is, és a jövőben szezonális fogással évszakonként újul a repertoár.

Roppant népszerűek a fogadó rusztikus pizzái, amelyek kiszállítással továbbra is kérhetőek a www.forrofogado.hu oldalról, akárcsak a sültes tálak és a menük. Ne feledje: van, aki Forrón szereti, hiszen mindez frissen tálalva, a kemencéből a legjobb!

Mivel a biztonságos terasz megvalósítása a cél, a hétvégi svédasztalos ebédek, grillterasz alkalmával az egészségügyi előírások maximálisan betartása mellett maximum 30 főt várnak, így előzetes bejelentkezés szükséges. A kézfertőtlenítés kötelező, a maszkhasználat szintén – kivéve az asztalnál ülve. Svédasztalos ebédnél az étterem munkatársai szednek az ételekből a vendégek számára.

Az étterem SZÉP-kártyát is elfogad. A menü kiszállítása változatlan: hétköznapokon a pizza és egyéb étel kiszállítása csak 16 órától 20 óráig lehetséges.

Ez több mint, étterem: pihenés, élmény, kikapcsolódás. Forró Fogadó – a vidék íze.

Elérhetőség:

+36-62/273-245

Instagram: @forrofogado

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában