PR

2019.05.15. 02:00

Pollen- és baktériumgyilkost foghat Szegeden!

Meglepő, de a mérgező ózon az, ami anélkül fertőtleníti és tisztítja meg a lakás levegőjét, hogy az egészségre és a környezetre károsan hatna. Allergiában, légúti betegségekben szenvedőknek, lábadozó betegeknek is kincset ér az ózongenerátor.

Fertőtlenítéskor sokan a sokkal veszélyesebb vegyszerre esküsznek – tévesen. A vegyszerekre egyre ellenállóbb bacilusokat, baktériumokat, vírusokat, penészgombát, poratkát égeti el a klórnál ötvenszer hatékonyabb, háromezerszer gyorsabb ózon, mely egy elektromos eszköz segítségével – oxigénből átalakulva – azonnal oxidálja a levegő egészségre káros mikroorganizmusait, majd visszaalakul oxigénné.


A POWERTUNING-nál kapható készülékek kiváló fegyverek akár a dohos pincék, dohányos vagy tűzeset utáni helyiségek szagtalanítására, orvosi rendelők, éttermek, konyhák fertőtlenítésére is. Ez az ökológiai lábnyom nélküli levegőtisztítás nem jár vegyszermaradvánnyal, csak bekapcsoláskor bocsájt ki ózont, szagtalanítás közben antibakteriális levegőt állít elő. Megszünteti a magas pollenkoncentrációt.


Egyik típusa, a Home 360 a lakás egész terének rendszeres légtisztítását szolgálja. Ózonlapjainak és fotokatalikus-, HEPA-, valamint karbonszűrőinek hála, az átszűrt levegő minősége jelentősen javul. Ionizál, vagyis a levegőből a port, pollent és szagokat okozó elemeket magához vonzó negatív ionokat állít elő. UV- szűrője vírus- és baktériumölő. A mindennapi használatra tervezett készülék a víz tisztítására is alkalmas, még a nyers húst is átmossa. Az ózongázos, környezetbarát készülék elpusztítja a klímarendszerben hemzsegő baktériumokat, a kárpit poratkáit.


Tapasztalja meg hatását akár az autójában is! A POWERTUNG május 30-ig kedvezményes áron, 7 ezer forint helyett 4500 forintért körülbelül egy óra alatt végzi el autója ózonos klímatisztítását.

 

Elérhetőség:

POWERTUNING Webshop, Üzlet és Beszerelő műhely

6725 Szeged, Textilgyári út 3.

Telefonszám: +36 30 870 2360

E-mail: [email protected] 

Nyitvatartás: hétfő-péntek: 8.00-17.00

(X)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában