Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Popper Péter a párkapcsolatokról tart előadást Szegeden

Végre városunkban is elindul az országszerte óriási népszerűségnek örvendő Mesterkurzus-sorozat, amelynek keretében a legnevesebb gondolkodókat, szakembereket hallgathatjuk meg hétköznapi életünk fontos, izgalmas pszichológiai kérdéseiről.
Szegeden elsőként Popper Péter pszichológussal találkozhatunk, aki március 12-én este hét órakor „Harmónia és rivalizáció a párkapcsolatban" címmel tart előadást a Belvárosi Moziban.

Az immár hét éves múltra visszatekintő Mesterkurzus-sorozat rendszeres szereplői közé olyan nevek tartoznak, mint például Müller Péter, Csernus Imre, Ranschburg Jenő, Vekerdy Tamás, Mérő László, Czeizel Endre, Bagdy Emőke vagy Feldmár András. A kitűnő szakemberek előadásai a közönség visszajelzései szerint nemcsak a hétköznapi életben jól hasznosítható ismereteket nyújtanak, de igazi élményt és feltöltődési lehetőséget kínálnak mindenkinek. Az előadások könyv, CD és DVD alakban is megjelennek, illetve időnként a Pax és a Vitál televízión is láthatók. Az élő rendezvények varázsát azonban nem pótolhatja semmi!

A sorozatban gyakran esik szó párkapcsolati témákról – így lesz ez az első szegedi előadáson is. Ezen a területen ugyanis napjainkban rengetegen küszködnek hasonló gondokkal, miközben a lelke mélyén mindenki úgy érzi, hogy problémájával egyedül van, és beszélni is szégyell róla. A szembenézés és a felvállalás azonban az első lépés a megoldás felé!

Vajon, képesek vagyunk-e napról napra életben tartani az érdeklődést és az érzelmeket egymás iránt? Felismerjük-e egy szerelem alattomos leépülésének, pusztulásának jeleit? Érezzük-e, hogy meddig érdemes egy párkapcsolatért küzdeni, s mikor teszünk magunknak jobbat, ha inkább elengedjük egymást?

Március 12-én Popper Péter, hazánk legismertebb, óriási tapasztalattal és fantasztikus humorral rendelkező pszichológusa mesél arról, hogy miként lehet elrontani és helyrehozni egy párkapcsolatot. Előadás után pedig arra is lesz lehetőség, hogy a részt vevők személyes kérdéseket tegyenek fel a szakembernek.

A helyszínen kedvezményes áron lehet megvásárolni Popper Péter műveit, melyeket a szerző kérésre szívesen dedikál is. A Mesterkurzus-standon nívós, pszichológiai témájú művek hatalmas választéka várja az érdeklődőket.

Jegyek már kaphatók a Belvárosi Mozi pénztárában.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kandallóban a makói Váll-Ker a legnagyobb

A megye legnagyobb kandalló-bemutatótermét Makón, a Váll-Ker Kft-nél találjuk: most 70 féle termék… Tovább olvasom