PR

2016.08.31. 02:00

Régi-új szereplő az ingatlanpiacon

Valószínűleg kevesen élnek olyanok Szegeden, akik ne találkoztak volna már valamilyen formában a Domi Épületgépészettel. A jövőre 30 éves vállalkozás mára a régió piacvezető gépészeti cégévé nőtte ki magát, és az építőipar egyre több szegmensében vetette meg a lábát. Idén azonban a cégvezetés úgy döntött: újabb üzletágban is szerencsét próbálnak. Így jött létre a DOMIÉP Ingatlanfejlesztő Kft., amely az éledező ingatlanpiacon szeretne meghatározó szereplővé válni.


 Hogyan jött az ötlet, hogy a kivitelező tevékenységet kiterjesszék ilyen irányban is?

  • Az elmúlt évtizedben a Domi Épületgépészet jelentősen kiterjesztette a hagyományos gépészeti tevékenységét, az utóbbi években komoly létesítmények teljes kivitelezését végeztük el. Mivel úgy látjuk, hogy az ingatlanpiac, ha lassan is, de éledezik, arra gondoltunk, miért ne próbálnánk meg a felhalmozott kivitelezői tapasztalatokat önálló építések során is hasznosítani? 
  • Tényleg van ma igény új lakásokra?

  • Úgy véljük, abban a kategóriában, amelyben a mi társasházaink versenyeznek, van fizetőképes kereslet.
  • Miért, milyen kategóriában versenyeznek? Miben nyújtanak újdonságot?

  • Igazából nem különleges újdonságot szeretnénk nyújtani, hanem magas minőséget. Célunk, hogy lakókörnyezetükre igényes, az esztétikai és környezeti szempontokat különösen magasra értékelő, a modern technológiák anyagi és komfort terén mutatkozó előnyeit kihasználni vágyó emberek számára építsünk modern, minden igényt kielégítő lakásokat. A legújabb építési trendeket követő, innovatív technológiákat alkalmazó, energiatakarékos és nem utolsósorban esztétikus épületek terveit a helyi szakmai elithez tartozó tervezők készítik, kivitelezésüket a Domi Épületgépészet Kft. végzi.
  • Hogyan történik a lakások építése, értékesítése?

  • Társasházaink értékesítése flexibilis módon történik, befektetők és leendő lakók megkeresését egyaránt várjuk. A lakások ára és a fizetési feltételek, az alkalmazott műszaki megoldások, az egyedi elképzelések és a társasház elhelyezkedésének függvényében változik, és konkrét megegyezések tárgyát képezi.
  • Mit kell tennie annak, aki szeretne ilyen lakáshoz jutni?

  • Keresse szakmailag felkészült kollégáinkat elérhetőségeinken, és kapcsolódjon be most a jövő lakásainak építésébe!
  • További információ: http://www.domi87.hu/

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában