Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 3°C Még több cikk.

Szakértelem - Hatékonyság - Egészség - ez jellemzi a NeuroPress Terápiát

A hazai egészségügyi ellátás alapvető hiányossága, hogy csak akkor avatkozik közbe, amikor már baj van, kevés gondot fordít a megelőzésre. Sajnos az embereknek senki nem magyarázza el, mi történik velük, gyakori, hogy a tüneteket kezelik, azok okát nem, és a szakemberek külön-külön dolgoznak, nagyrészt egy-egy szervre fordítanak csak figyelmet.

A NeuroPress Terápia éppen ezeknek a hiányosságoknak a kiküszöbölésére törekszik. A terápia lelke egy manuális ideg-inger terápia, mely a reflexológiát és akupresszúrát és számos természetes gyógymódot ötvöző egyedi módszer. Eredményessége kivételes, ennek köszönhető rendkívüli sikere. Alapja a reflexológia és az akupresszúra, de nem egyszerűen a kettő összekapcsolásáról van szó, hanem tudományos alapok és egyéni kutatások általi továbbfejlesztésről. Ehhez járul a holisztikus megközelítés, vagyis nem pusztán az adott betegségre vagy problémára koncentrál, hanem az egész embert nézi, egyszerre odafigyelve fizikai, lelki és idegrendszeri állapotára. Ezt célozza az alapos állapotfelmérés, a különböző szakemberek összehangolt, egymást támogató munkája és a páciens részletes tájékoztatása.
 

Vargha Attila
intézményvezető, vezető terapeuta


A következőkben aktuális gyógyultaink beszámolóját olvashatja!

 

Több évnyi sikertelen próbálkozás után a NeuroPress Terápia segítségével megszületett Zolika

Férjemmel több évi sikertelen próbálkozás után elhatároztuk, hogy belevágunk a lombikbébi-programba, hátha annak segítségével végre nekünk is születhet kisbabánk.
Egy este azonban az interneten rátaláltam egy történetre, melyben egy kedves hölgy leírta, hogyan lett állapotos, s adott életet egy egészséges kislánynak a NeuroPress Terápia segítségével. Hasonló problémákról számolt be, mint amivel mi is küzdöttünk: hormon- és nőgyógyászati problémák, többszöri vetélés, sok-sok reményt vesztett év, de hatalmas vágy, hogy szülők lehessünk. Utolsó szalmaszálba belekapaszkodva, úgy döntöttünk Mi is megpróbáljuk és felkeressük a terápiát. Az állapotfelmérés során elhangzott, hogy lehet a mesterséges megtermékenyítés lesz végül a megoldás, de nem szabad feladnom, mert igenis van esély, hogy természetes úton megfoganjon kisbabánk. Nagyon hálás voltam az őszinte szavakért, erős volt bennem a vágy, hogy ennek a holisztikus kezelésnek a segítségével valóra váljon az álmom. Elkezdődtek a kezelések, amire annak ellenére is szívesen jártam, hogy nem egy kellemes talpmasszírozásról volt szó, hanem fájdalmas, de annál komplexebb kezelésekről. Az első benyomásom Vargha Attiláról, hogy egy őszinte, empatikus, segítőkész ember, aki már az első kezelés alkalmával megnyugtatott. Életmódbeli tanácsait is nagy-nagy szeretettel hallgattam, szigorúan be is tartottam azokat. Hihetetlen volt, hogy a fájdalom ellenére, mindig úgy jöttem ki a rendelőből, mint aki szárnyakra lelt, feltöltődtem, vitalizálódtam. Heti két alkalommal utaztunk Budapestre és a hosszú út ellenére a találkozások mindig sok erőt adtak Nekem, hogy tovább csináljam, örömmel jártam a kezelésekre. Egy pár hónapja jártam kezelésekre, amikor csoda történt, állapotos lettem. Örülni szerettem volna, de nem mertem, hisz már voltak vetéléseim, amelyek nagyon mély fájdalmat okoztak. Alig vártam, hogy találkozzunk, hogy megbeszéljük, hogyan akadályozzuk meg, hogy ez megint bekövetkezzen. Ellátott tanácsokkal, s folytattuk a terápiát. Jött a karácsony, s két hétig nem voltam kezelésen, minden nap ott motoszkált bennem mi lesz, ha megint nem sikerül ez a terhesség sem. Mindvégig tartotta Vargha Attila bennem a lelket, amiért a mai napig nagyon hálás vagyok. Eltelt a január, február, tovább haladtunk a megkezdett úton. Túl voltunk a nagyon kritikus első trimeszteren, majd a 2. trimeszternek is vége lett, jött a 3. trimeszter, s lassan ez is eltelt. Hihetetlen volt, de megcsináltuk! Mi közösen! Egy csodaszép nyári estén megszületett a kisfiunk, akire oly nagyon, s oly nagy szeretettel vártunk! Hálásak vagyunk, hogy pici kisfiunk jobbá tette családunk életét, jobb emberré váltunk általa. Ebben az évben végre én is Édesanyaként ünnepelhettem az anyák napját!
Köszönjük Vargha Attilának és a NeuroPress Terápiának, hogy segítettetek, hogy az álmunk valóra váljon!
Kívánjuk, hogy történetünk erőt ad majd másoknak és minél több gyógyulni vágyón tud majd ez a terápia segíteni, illetve segíti sok család álmának beteljesedését! Hiszem és vallom, hogy egy nő és egy férfi élete így teljes, egy gyermek által.
Hálásan köszönjük a sok segítséget, türelmet és a szakértelmet, mellyel mindvégig támogattak Minket!

 

Boldog vagyok, hogy IBS tünetek és nőgyógyászati problémák nélkül élhetem újra életemet! - Vissy Gizella

Sajnálatos módon évek óta problémám volt a gyomrommal. Nagyon sokszor fájt, égett, minden étkezés után puffadtam és évente általában több olyan gyomorpanaszom is volt, ami miatt infúzióra is kötöttek. Nagyon sok orvosnál jártam és mind egytől egyig azt mondta, hogy semmi bajom, csak gyenge a gyomrom. Mielőtt megtaláltam a Neuropress Terápiát már olyan rossz volt a helyzet, hogy semmi sem maradt meg bennem, naponta többször volt hasmenésem és sehova se tudtam elmenni otthonról. Ennak ellenére viszont nem fogytam, sőt híztam, a hajam csomókban hullott és átlagban 3-4 órát tudtam aludni. Az ember nem is gondolja, hogy egy ilyen probléma mennyi mindenre hatással lehet, kialakultak mindemellett nőgyógyászati problémáim is.
Egy újságcikknek köszönhetően rátaláltam a Neuropress Terápiára és úgy gondoltam veszteni valóm nincs, ezért elmegyek egy állapotfelmérésre. Mikor Vargha Attila felmérte az állapotomat kiderült, hogy bélgyulladásom van és az összes problémámnak ez a gyökere. Ezt követően megkezdtük a komplex kezelést, melyek heti rendszerességgel történtek, illetve megkaptam egy új életformához a szükséges alapirányokat. 
Az új életem először ijesztőnek tűnt, mert át kellett alakítanom a táplálkozásomat, illetve, hogy a mindennapi fókuszt ne a betegségemre összpontosítsam.
Ahogy teltek a hetek egyre jobban lettem, és úgy 2 hónap után már nem kellett többé hasfogó, tudtam aludni és jobb volt a közérzetem, a kilók csak úgy folytak le rólam.
4 hónapnyi kezelés után elmondhatom, hogy teljesen jól vagyok.  Egyetlen egy dolog viszont maradt, az étkezés, amit nem fogok sosem lecserélni. Boldog vagyok, hogy segítettek egy fenntartható, változatos és egészséges étkezést kialakítanom. :)
Azt gondolom, hogy hála a NeuroPress csapatának ma egy egészséges, teljes életet tudok élni és nem csak, hogy a gyomrom rendbe jött, de más betegség (influenza, járvány) se talál meg engem és a nőgyógyászati problémáim is már a múlté!
Köszönöm Vargha Attilának és a NeuroPress Terápia csapatának!
 

 

PCOS szindrómám és inzulinrezisztenciám már a múlté! - Görbéné Újvári Katalin

Katalin esete jól tükrözi a NeuroPress Terápia esszenciáját és holisztikus gyógyászati szemléleténél fogva hatékonyságát. A tünetek, panaszok hátterében sok esetben összetett működési zavarok állhatnak, melyeket szükséges meghatározni és komplexen kezelni. Terápiánk segítségével országszerte már rengetegen nyerték vissza életkedvüket és szabadultak meg, olyan panaszoktól, melyek megkeserítették mindennapjaikat. Íme Katalin esete, aki visszanyerte régi életkedvét és újra boldog:
 - Tavaly, a szokásos éves kivizsgáláson kiderült, hogy a vérképem nem olyan jó, mint gondoltam. A koleszterin, a májfunkció és a vércukor értékeim jóval a felső referenciaértékek felett voltak. Ráadásul alvási és emésztési problémával is küszködtem, ami miatt állandóan fáradt voltam és kimerült.
Több belgyógyászati és endokrinológiai vizsgálaton vettem részt, ami alapján megállapították, hogy PCOS szindrómában szenvedek és inzulinrezisztenciám van. A gyógyszerek és az életembe bevezetett mozgás ellenére sem tapasztaltam jelentősebb változást. Hajhullásom továbbra sem állt meg, és a súlyfeleslegem sem akart lemenni.
Ekkor egy ismerősömtől hallottam a NeuroPress Terápia jótékony hatásáról, s úgy gondoltam nincs mit vesztenem, belevágok. Az első találkozás alkalmával, ami egy állapotfelmérés keretében történt, Vargha Attila rengeteg dologgal szembesített, megtudtam mik állnak problémáim hátterében, hogyan tud a terápia segíteni és hogy mit kell tennem azért, hogy egészségesen élhessem az életem. Többek között azt is megtudtam, hogy a stresszes életmód és a nem megfelelő táplálkozás sajnos nagy károkat tud okozni a bélrendszerben és felborítja szervezetem normális működését. Javaslata alapján elkezdtem a kezeléseket és a terápia segítségével étrendet váltottam, már nem a szénhidrátokat számoltam, hanem inkább a tápanyagok bevitelének megfelelő sorrendjére és idejére koncentráltam. Rendszeresen jártam kezelésekre, pár hónapon keresztül, mire azt mondhattam, hogy a kezelés során érzett fájdalom szinte teljesen megszűnt. Betartottam a javaslatokat, kitartóan jártam kezelésre és éreztem egyre jobban vagyok, amit laboreredményeim is tükröztek. Problémáim a múlté, laborértékeim rendben vannak. Hajhullásom megszűnt, ami egy nőnek fontos éke és nem csak testem, de lelkem is átalakult.
Jelenleg nagyon jól érzem magam, de tudom, hogy továbbra is fontos fenntartanom a terápia javaslatait, miszerint az étkezésre, mozgásra és a napi stressz kompenzálására időt kell szakítanom. Nagyon hálás vagyok, hogy a NeuroPress Terápia által helyre jöttem, egészséges vagyok és ezúton is szeretném megköszönni Vargha Attilának áldozatos munkáját és tudását, mellyel utamat segítette és kedves csapatának azt a sok segítséget! További sikeres munkát kívánok és a hasonló problémákkal küzdőknek üzenem, ne adják fel, mert igen is van olyan terápia, amely segítségével újra teljes és boldog életet élhetek! Köszönöm NeuroPress Terápia!
 


Megszűnt a gyomorpanasza - Farkas Kata

- Tavaly októberben erős hasi fájdalmakkal kórházba kerültem és rengeteg vizsgálaton estem át annak érdekében, hogy kiderítsék mitől van. Semmilyen szervi problémát nem találtak, viszont még gyógyszer szedésére sem akart elmúlni a fájdalom. A kivizsgálás így eredménytelen volt, a problémám továbbra is fennállt.
Ekkor kerestünk egy más fajta gyógymódot és családom egy jó ismerősének ajánlásával találtuk meg a NeuroPress Terápiát. Vargha Attila az állapotfelmérésen egyből megállapította, hogy a problémámnak a hátterében, az életemben – a közelmúltban – bekövetkezett változások állnak, melyek lelki gondokból testi tünetekké váltak. Elmagyarázta a problémáim, tüneteim hátterét és a szervezetem működését. Sem az étkezésemnek, sem az alvásnak nem szenteltem elég időt, ezáltal egy negatív életmód változás következett be, ami okozta az egészségügyi problémáimat. Testemben egyszerre több probléma is jelentkezett.
Miután elkezdtem a kezeléseket és életmódot váltottam, a fájdalmaim elkezdtek csökkenni.

3 hónapon keresztül jártam, kezdetben heti háromszor, majd az állapotom javulásával ez a szám fokozatosan csökkent.
Mára teljesen jól vagyok, az új életmódot ezen túl is szeretném tartani, még ha nem is annyira szigorúan, mint a kezdetekben, mert jól érzem magamat és tudom, ha erre odafigyelek nem térnek vissza a problémáim sem. 
Köszönök mindent Vargha Attilának és NeuroPress odaadó csapatának!
(X)

További információért keresse honlapunkat! www.neuropress.hu
KAPCSOLAT
Szegedi rendelőnk:

6724 Szeged, Kálvária tér 16. I/C-D
Bejelentkezés, információ:
Tel.: 06-30/372-4600
Nyitvatartás: hétfő–péntek 7.00–21.00

Kecskeméti rendelőnk:
6000 Kecskemét, Vízöntő u. 9.
Bejelentkezés, információ:
Tel.: 06-30/944-2528
Nyitvatartás: hétfő–péntek 7.00–21.00

Budapesti rendelőnk:
1114 Budapest, Ulászló u. 38.
Bejelentkezés, információ:
Tel.: 06-30/434-7094
Nyitvatartás: hétfő–péntek 7.00–21.00

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sziksósfürdő Strand és Kemping Szezonnyitó Családi Hétvége

Tovább olvasom