PR

2017.07.11. 02:00

Szegedi kreatív csapat az ország legjobbjai között

Az ország legjelentősebb termékcsomagolási szemléjén, a Kreatív által kilencedik alkalommal megrendezett Pakk Csomagolásdizájn-versenyen a Fingerprint grafikus csapata egy saját tervezésű és kivitelezésű borcsomagolással ezüst díjat nyert.

 

A verseny hagyományaihoz hűen idén is arra irányult, hogy megtalálja Magyarország legszebb, legigényesebb termékcsomagolásait. A nagy múltú szegedi ügynökség ügyfele, a Creatura Wine borműhely egyik különlegessége, a VISIO Egri Cuvée számára készített egyedi díszcsomagolásáért kapta a rangos elismerést Bortermelők kategóriában.  A cégre jellemző kreatív, újszerű tervezési ötletekkel, modern nyomdatechnológiával, prémium alapanyagok felhasználásával született meg ez az alkotás is.

 

Tápai Gábor ügyvezető igazgató elmondta, rendkívül büszke csapatára, hiszen egyedülálló, hogy ennyi kreatív, lelkes embert tudhat maga mellett, akik mind maximális profizmussal és lelkesedéssel vetik bele magukat minden egyes munkába – saját szavaikkal élve: egyesítve a kreatív fanatizmusukat. Sosem pusztán egy részfeladatot látnak maguk előtt, hanem a teljes munkafolyamat során, a tervezéstől a gyártásig, átfogó kommunikációs koncepcióban gondolkodnak. Korábban is nyertek már jelentős díjakat, ami természetesen hatalmas büszkeség számukra, a legnagyobb elismerésnek és egyben motivációnak azonban ügyfeleik elégedettségét tekintik.


Egyik, kifejezetten borcsomagolásra specializálódott tevékenységük mottója szerint „Jó bornak is kell a cégér!", az eredményeik alapján pedig ezzel nem is vitatkozunk.

(X)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában