Délmagyar logó

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 15°C | 25°C Még több cikk.

Szerezzen forrást a kamarával!

Rendkívül előnyös feltételekkel segít forráshoz jutni a vállalkozásoknak a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A gazdasági önkormányzat irodáiban igényelhetők a Széchenyi Kártya Program konstrukciói, amelyekből akár 100 millió forintos, rekordalacsony kamatozású hitelhez is hozzá lehet jutni.

AKÁR 100 MILLIÓ FORINT A SZÉCHENYI KÁRTYA PROGRAMBÓL
Minden eddiginél kedvezőbb feltételekkel juthatnak a Széchenyi Beruházási Hitelhez, a Széchenyi Önerő Kiegészítő Hitelhez és a Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitelhez az igénylő cégek a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara képviseleti irodáiban igényelhető Széchenyi Kártya Programban. Jelenleg a legnépszerűbb termékek a Széchenyi Folyószámlahitel, valamint a 0 százalékos kamatú Széchenyi Beruházási Hitel, amelyet a Széchenyi Kártya Program további konstrukcióival együtt a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szegedi, hódmezővásárhelyi és szentesi irodáiban igényelhet. Ezeken az ügyfélszolgálatokon a fent említett hiteltermékek mellett elérhető az Agrár Széchenyi Kártya is.
 
A Széchenyi Kártya Program konstrukcióit keresse a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szegedi, hódmezővásárhelyi és szentesi irodáiban. A Széchenyi-kártya-igénylés 17 ezer forintos díját a megyei gazdasági önkormányzat önkéntes tagjainak elengedik. További információt a www.csmkik.hu/szechenyi-kartya-program oldalon olvashat, vagy a 06-62/554-250-es telefonszámon kérhet!
 
(X)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több mint 61 millió forint támogatás a kamarától

Több mint 61 millió forint támogatás a kamarától
Összesen 12 önkéntes kamarai tag vállalkozás nyert forrást fejlesztéseire idén a Csongrád Megyei… Tovább olvasom