Megújult étlap

2019.10.10. 08:00

Szurkolás előtt és után érezze jól magát a Gardenben!

Ki ne éhezne meg a vasárnap esti meccsek után egy jó csülökre vagy lepényre? Hozza magával a Szent Gellért Fórumba szóló belépőjét, és 10 százalék kedvezménnyel vacsorázhat meg a Garden Bistro megújult étlapjáról!

Szeged – 2019.10.01. Garden Bistro étterem kínálata a Damjanich utcában. Képen: Fotó: Karnok Csaba (KC) – Délmagyarország (DM)

Fotó: Karnok Csaba [email protected]

Tudta, hogy a város legjobb csokoládészufléja a Damjanich utcai Gardenben készül? De nem csak ezért érdemes kipróbálni, a 2016 nyara óta működő Garden Bistro étlapjára november elejétől felkerülnek az őszi-téli ízek.

A sok újdonság nem csak a vasárnap esti focimérkőzések után kóstolható végig: hétköznapokon reggel, délben, este, hétvégenként a zenés estek alkalmával is tesztelhető az étlap. Gáspár Laci például november 22-én lép fel itt.

Az egyedi hangulatú, fűthető fedett kerthelyiségben óriás kivetítőn nézheti akár az aktuális sporteseményeket is. Különlegessége egy igazi medence, melynek vizén rózsaszín flamingó ringatózik. De mit ér a víz híd nélkül? Ez a romantikus kellék itt színpadként működik.

Péntek és szombat esténként dj szolgáltatja a háttéri diszkóhangulatot, ezt nagyra értékelik a születésnapos, lánybúcsús csapatok, a céges összejövetelek résztvevői. Az osztálytalálkozók kedvelt éttermeként is elhíresült hely esti hangulatvilágítása páratlan élményt nyújt a vendégeknek.

Persze annak is van mit nézni, aki napközben érkezik a világos színekbe öltöztetett, otthonos Gardenbe. A barátságos, fiatalos vendéglő rászolgál a nevére, itt még a plafonról is növények lógnak.

A lényeg viszont a tányérban van: reggeli rántották, levesek, saláták, főételek, tészták, lepények, pizzák, burgerek, bisztró menük, desszertek, köretek, vegetáriánus fogások kerülhetnek rá. És akkor még nem beszéltünk a háromféle napi menüről, amelyből az egyik fitnesz menü.

A szakácsok minimális mirelitet használnak fel. (Hiába, friss lazacot nem könnyű errefelé beszerezni.) Viszont a zöldségbeszállító naponta érkezik friss áruval. Pizzáik, lepényeik minőségi lisztből készülnek. Nem véletlen, hogy rengetegen járnak ide ebédelni, és még házhoz szállítás is van!

Ha már ettünk, igyunk is! A Garden széles italkínálatából egyértelműen a borkínálat emelhető ki. Az étterem a Budapest Bortársasággal dolgozik együtt, ezért sem meglepő, hogy külön borlap is található az asztalokon. Aki az izmosabb italokat szereti, válogathat a többszörös díjnyertes Gong Pálinkaház választékából!

Elérhetőség:

Garden Bistro

Szeged, Damjanich u. 7.

Tel.: 70/427-3366

www.gardenbistroszeged.hu

 

(X)

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában