PR

2019.04.15. 02:00

Új szegedi kirendeltséget nyit a 3A Takarékszövetkezet

Folyamatos a modernizáció a 3A Takarékszövetkezetnél. Április 15-én a szőregi Nova Áruházban a takarékszövetkezet új kirendeltsége nyílik meg, ahová felújítás miatt először átmenetileg a szőregi kirendeltség költözik át, majd később a Fő fasori kirendeltség teszi át ide véglegesen a működését. De ide várják majd a deszki, illetve újszentiváni, kübekházi és újszegedi ügyfeleket is.

Az új fiókban modern körülmények között várják az ügyfeleket.

A belső tér teljes felújítása és modernizációja miatt előreláthatólag 2-3 hétig zárva lesz a 3A Takarékszövetkezet szőregi kirendeltsége, amely ez idő alatt a Nova áruház épületében megnyíló új kirendeltségben kap helyet. A takarékszövetkezet értékesítési vezetője, Jász Péter szerint a régi, szőregi kirendeltség szebb, modernebb köntöst és új berendezést kap, ahol a kor kihívásainak megfelelő színvonalú ügyféltérben várják az ügyfeleket.


– A Novában helyet kapó új kirendeltség az eddigi hagyományos nyitvatartástól eltérően heti 3 alkalommal, hétfőn, szerdán és pénteken meghosszabbított nyitvatartással, 7.30-tól 18 óráig várja az ügyfeleket, szombaton pedig 9–13 óra között áll minden számlavezető partnerünk rendelkezésére. Így a szolgáltatások sokkal könnyebben, kényelmesebben elérhetőek lesznek, akár a munkaidő végén vagy hétvégén is – ígéri Jász Péter, aki a folyamatosan zajló átvilágításra is emlékeztet.


– Eszerint törvény írja elő, hogy 2019. június 26-ig minden pénzintézeti ügyfélnek ismételt átvilágításon kell átesnie a saját pénzintézeténél. Ha ezt valaki elmulasztja, a kitűzött határidő után a számláját zárolják, azon keresztül semmilyen tranzakciót nem bonyolíthat le, ezért kérjük ügyfeleinket, hogy mielőbb keressék fel fiókjainkat, ahol kollégáink mindent megtesznek az azonosítás sikeressége érdekében. 

 

(X)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában