Új szegedi kirendeltséget nyit a 3A Takarékszövetkezet

Folyamatos a modernizáció a 3A Takarékszövetkezetnél. Április 15-én a szőregi Nova Áruházban a takarékszövetkezet új kirendeltsége nyílik meg, ahová felújítás miatt először átmenetileg a szőregi kirendeltség költözik át, majd később a Fő fasori kirendeltség teszi át ide véglegesen a működését. De ide várják majd a deszki, illetve újszentiváni, kübekházi és újszegedi ügyfeleket is.
Az új fiókban modern körülmények között várják az ügyfeleket.

A belső tér teljes felújítása és modernizációja miatt előreláthatólag 2-3 hétig zárva lesz a 3A Takarékszövetkezet szőregi kirendeltsége, amely ez idő alatt a Nova áruház épületében megnyíló új kirendeltségben kap helyet. A takarékszövetkezet értékesítési vezetője, Jász Péter szerint a régi, szőregi kirendeltség szebb, modernebb köntöst és új berendezést kap, ahol a kor kihívásainak megfelelő színvonalú ügyféltérben várják az ügyfeleket.

– A Novában helyet kapó új kirendeltség az eddigi hagyományos nyitvatartástól eltérően heti 3 alkalommal, hétfőn, szerdán és pénteken meghosszabbított nyitvatartással, 7.30-tól 18 óráig várja az ügyfeleket, szombaton pedig 9–13 óra között áll minden számlavezető partnerünk rendelkezésére. Így a szolgáltatások sokkal könnyebben, kényelmesebben elérhetőek lesznek, akár a munkaidő végén vagy hétvégén is – ígéri Jász Péter, aki a folyamatosan zajló átvilágításra is emlékeztet.

– Eszerint törvény írja elő, hogy 2019. június 26-ig minden pénzintézeti ügyfélnek ismételt átvilágításon kell átesnie a saját pénzintézeténél. Ha ezt valaki elmulasztja, a kitűzött határidő után a számláját zárolják, azon keresztül semmilyen tranzakciót nem bonyolíthat le, ezért kérjük ügyfeleinket, hogy mielőbb keressék fel fiókjainkat, ahol kollégáink mindent megtesznek az azonosítás sikeressége érdekében. 
 

(X)