Délmagyar logó

2018. 12. 18. kedd - Auguszta -7°C | 2°C Még több cikk.

Újabb bevásárlónap: augusztus 15.

Legalább 20 százalékkal olcsóbban!
Ezt meg kell ismételni! – javasolta sok-sok olvasónk telefonon, levélben és személyesen is, legutóbbi bevásárló szombatunk sikerén és hasznosságán felbuzdulva. Mi is így gondoltuk, folytatjuk az akciót. A következő „varázsnapunk" augusztus 15.,szombat.

Továbbra is van mire készülni vásárlásainkkal, elég ha csak a közelgő iskolakezdésre, vagy a jövő heti hosszú, négynapos hétvégére gondolunk. És közben lebegjen mindenki előtt a legalább 20 százalékos kedvezmény.

Továbbra is igaz, nehezebb időkben leleményes igazán az ember, hiszen minél többet szeretne megtartani abból, ami jó, amit már megszokott, vagy másképp fogalmazva minél kevesebbet feladni abból, amit már egyszer sikerült elérni. Így vagyunk az életszínvonalunkkal, az igényeinkkel, illetve az ezekkel szorosan összefüggő vásárlásainkkal is. Óhatatlanul pénztárca-érzékenyebbek lettünk, talán soha nem figyeltünk annyira a kereskedők, szolgáltatók akciós áraira, engedményeire, mint mostanság. Okosan tesszük, hiszen éppen ezekkel a kedvezményes lehetôségekkel élve nyerhetjük vissza mindazt a réven, amit elvesztettünk a vámon. Ebben az életrevaló gondolkodásban kíván segíteni a Délmagyarország és a Délvilág is olymódon, hogy bevásárlónapokat szervez olvasói számára. Immáron a másodikat. Erre legalkalmasabbnak a fizetés utáni szombat bizonyul, amely hagyományosan a legerősebb vásárlási napnak számít Csongrád megyében is. Erre a napra együttműködő hirdetési partnereink extra akciós kedvezményeket biztosítanak olvasóinknak, minimum 20 százalékot elengednek bizonyos termékeik árából. A kedvezmény igénybevételéhez semmi mást nem kell tenni, mint kivágni az augusztus 14-i lapszámban található kuponok bármelyikét, és vásárláskor bemutatni a kedvezményt biztosító üzletben, szolgáltatónál. Ne feledjék, legalább húsz százalékot spórolhatnak a családjuknak!

Olvasóink írták

  • 1. Yucca 2009. augusztus 13. 13:43
    „Cseszd meg, "kedves" DM (sokkal csúnyábbat írnék, ha nem tiltaná jó neveltetésem), de minek kell ötször benyomni ezt a reklámot, hogy mást el sem tudok olvasni, mert azonnal ez ugrik be! Úgyhogy jusztse megyek bevásárolni ezen a napon! Utálom, mikor így az ember pofájába tolakodnak!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mi a megoldás a hitelinséges időkben?

Megoldás a hitelinséges időkben a lakosságnak és a vállalkozásoknak. Szinte valamennyi családnál,… Tovább olvasom