Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Újra Lányok Napja a Continentalnál

A Nők a Tudományban Egyesület minden év áprilisában szervezi meg a Lányok Napját. Az akció keretein belül április 26-án a Continental a szegedi telephelyén várja olyan középiskolás lányok jelentkezését, akik érdeklődnek a természettudományi, műszaki pálya vagy az IT iránt.
 

A nap során virtuális üzemlátogatás, izgalmas interaktív feladatok (vezeték nélküli barcode-olvasók, ipari mobil PDA-k, illetve címkenyomtatók, QR-kód-készítés, programozás és gumi alapanyagkeverék-készítés rejtelmei) és inspiráló női karriertörténetek segítségével ismerhetik meg a gyár tevékenységét, közelebbről megismerkedhetnek különböző szakmákkal.
 
A programra ellátogató lányoknak hosszú távon figyelmet szentel a cég, így a Lányok Napját követően is minden olyan Continental által szervezett eseményről értesítést és tájékoztatást kapnak, amely érdekelheti őket, legyen szó sportnapról, gyakornoki programokról vagy a kutatók éjszakájáról. A vállalat célja olyan együttműködés kialakítása, amellyel segíteni és támogatni tudják a lányokat a pályaválasztásban, a gyakorlati tapasztalatok megszerzésében és karrierjük építésében.
 
Jelentkezni a www.lanyoknapja.hu oldalon 2018. április 23-ig lehetséges.
 
(X)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jótékonysági eseménnyel ünnepel az ötéves Art Hotel Szeged

Jótékonysági eseménnyel ünnepel az ötéves Art Hotel Szeged
Kivételes magyar innováció, nemzetközi minőségi, szakmai és vendégelismerések, zöld megoldások,… Tovább olvasom