gazdaság

2020.06.30. 08:00

Vállalkozói források – online finanszírozási tájékoztató a kamarával

Immáron harmadik alkalommal tart ingyenes online tájékoztatót a vállalkozások finanszírozási lehetőségeiről 2020. július 8-án szerdán 14 órától a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK) és az Enterprise Europe Network Szeged. Ezúttal a gazdasági önkormányzatnál elérhető válságkezelő Széchenyi Kártya Program konstrukciókat, a pályázati felhívásokat és banki forrásszerzési lehetőségeket mutatnak be.

A kamara a megyei vállalkozások koronavírus-járvány utáni talpra állásának támogatására hívta életre az előadássorozatot. A programsorozat eddig igen népszerű volt, több mint 100 résztvevő nézte meg a konzultációval egybekötött internetes előadásokat.

Az eddigi rendezvényeken egyebek mellett a kamara saját támogatási forrásáról, a Kamarai Pénzügyi Alapokról, a bértámogatási programokról, az Exim Bank válságkezelő csomagjairól, a Növekedési Hitelprogram Hajrá!-ról, GINOP pályázati lehetőségekről esett szó. A korábbi előadások visszanézhetők a csmkik.hu/eloadasok oldalon!

A 2020. július 8-i témák:

  • A Széchenyi Kártya Program aktualitásai (CSMKIK)
  • Az MFB Pontokon elérhető legújabb termékek (OTP BANK)
  • Pályázati támogatási lehetőségek 2020-ban (MKB CONSULTING)
  • Pályázat határon átnyúló projektek támogatására (CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.)
  • (x)

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában