Hallgassa élőben!

Yalty nélkül elindulni a Tavaszi Kuponnapokra?! Na még mit nem!

Ha nem akarod kihagyni a Tavaszi Kuponnapokat a szegedi Árkádban március 11-14. között, egyetlen dolgot ne felejts otthon: a telefonodat! Minek bíbelődnél az Árkád-kuponok letöltésével és kinyomtatásával? Yalty-val az összes kupon a zsebedben lesz!

Már csak egy napot kell aludni és kezdődik az őrület! A szegedi Árkádban idén sem maradnak el a Tavaszi Kuponnapok március 11. és 14. között. Jó hír, hogy a bevásárlóközpontban található valamennyi üzlet összes kuponját könnyen elérheted a Yalty mobilalkalmazáson keresztül!

Így szükségtelen kuponok után vadásznod a neten, és ki sem kell nyomtatnod őket! Ha letöltöd a telefonodra a Yalty appot, tuti, hogy digitális formában nálad lesz az összes kupon, és nem kell attól félned, hogy a nagy kapkodásban otthon felejted a kedvezményekre jogosító jegyeidet!

Ja, hogy még nincs Yalty-d?! Akkor töltsd le most!

Az alkalmazást Android és IOS készülékedre is pillanatok alatt rávarázsolhatod! Böngészhetsz az aktuális kuponok és hűségkártyák között! A kiválasztott kuponnál megnyomod a beváltás gombot és követed az utasításokat! És máris tiéd az áhított termék! Ennyi az egész!

A Yalty-t TÉNYLEG neked találták ki!

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a tény, hogy novemberi indulása óta egyre több szegedi élvezi az applikáció előnyeit.

Ez a trendi applikáció…

  • kényelmes
  • papírmentes
  • naprakész
  • felhasználóbarát.

Ha a mobilod nálad van, a legmenőbb kedvezményekről első kézből értesülhetsz! És ez nem csak a szegediek kiváltsága!

Legyél naprakész Szeged, Kecskemét, Pécs, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza legmenőbb promócióiról! Az ország hat nagyvárosának akcióit összegyűjtő alkalmazásból értesülhetsz a saját városodban meghirdetett, yalty-felhasználók számára meghirdetett kedvezményekről- legyen szó ételről, italról, élményről, sportról, divatról, szépségiparról, szolgáltatásról, vagy akár lakáskultúráról! Részletesen olvashatsz a kuponról, az akció jellemzőiről, az akciót hirdető elérhetőségeiről!

Sőt! Yalty hűségkártyáidba virtuálisan pecséteket is gyűjthetsz!

Ha az összes szükséges pecsétet a partneri helyszínen bezsebelted (például egy pizzériában), az applikációban szereplő partnerektől ajándékot, bónuszt, jutalmat kapsz- mondjuk 8 pizza megvásárlása után a 9. ingyen lesz!

Minden részletet, pecsételési feltételt megtalálsz a pecsétgyűjtőd alatt!

A yalty-val körülötted a város- nincs más dolgod, mint zsebrevágni!

Az applikációd nem felejt!

Összegyűjti az általad megtekintett hűségkártyákat, kuponokat és partnereket, és a kedvencek menü alá rendezi őket. Így még könnyebben áttekintheted eddigi választásaidat.

Kedvenc éttermeid, kávézóid, bárjaid, fürdőhelyeid, szaküzleteid promócióit a Partnerek menü alatt találod meg.

Ha elutazol egy olyan nagyvárosba, ahol szintén elérhetőek a yalty- promóciók, válts várost az applikációban, és máris a legtutibb helyekre bukkanhatsz! Így olcsóbban ehetsz, ihatsz, mulathatsz, spórolhatsz!

Fedezd fel a várost, találd meg kedvenc törzshelyeidet a yalty-val, és kíméld a pénztárcádat!

Letöltés Androidra

Letöltés IOS-re

(x)

Oroszország kivonja katonai tanácsadóit a Közép-afrikai Köztársaságból
A mintegy 300 katonai oktató a kormányhadsereg kiképzését végezte.
Felesége interjúban leleplezte Gyurcsány Ferencet
Dobrev szavaiból kiderül: a baloldaltól nem remélhetjük a nemzeti érdekek érvényesítését.
Hosszabb-rövidebb időre mindenhol kisüt a nap
A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton döntően 0 fok közelében valószínű.
Szombattól szigorodik a kijárási korlátozás Franciaországban
A miniszterelnök sajtótájékoztatóján elhangzottak alapján szombattól az ország egész területén 18 órától senki sem tartózkodhat közterületen.
Beoltották a makói háziorvosokat
Makón a háziorvosok, a házi gyermekorvosok, a fogorvosok és a védőnők is megkapták a koronavírus elleni védőoltást.
Nyomás innen!
Talán a két­ezres évek elején szökött be a sportolók szókincsébe a nyomás szó, legalábbis bennem akkor tudatosult, hogy sportoló, edző, vezető mindenhol csak ezt hangoztatja. A nyomás lett az első számú alibi a magyar sportban.