Zsebeld be

2020.03.10. 08:00

Yalty nélkül elindulni a Tavaszi Kuponnapokra?! Na még mit nem!

Ha nem akarod kihagyni a Tavaszi Kuponnapokat a szegedi Árkádban március 11-14. között, egyetlen dolgot ne felejts otthon: a telefonodat! Minek bíbelődnél az Árkád-kuponok letöltésével és kinyomtatásával? Yalty-val az összes kupon a zsebedben lesz!

Már csak egy napot kell aludni és kezdődik az őrület! A szegedi Árkádban idén sem maradnak el a Tavaszi Kuponnapok március 11. és 14. között. Jó hír, hogy a bevásárlóközpontban található valamennyi üzlet összes kuponját könnyen elérheted a Yalty mobilalkalmazáson keresztül!

Így szükségtelen kuponok után vadásznod a neten, és ki sem kell nyomtatnod őket! Ha letöltöd a telefonodra a Yalty appot, tuti, hogy digitális formában nálad lesz az összes kupon, és nem kell attól félned, hogy a nagy kapkodásban otthon felejted a kedvezményekre jogosító jegyeidet!

Ja, hogy még nincs Yalty-d?! Akkor töltsd le most!

Az alkalmazást Android és IOS készülékedre is pillanatok alatt rávarázsolhatod! Böngészhetsz az aktuális kuponok és hűségkártyák között! A kiválasztott kuponnál megnyomod a beváltás gombot és követed az utasításokat! És máris tiéd az áhított termék! Ennyi az egész!

A Yalty-t TÉNYLEG neked találták ki!

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a tény, hogy novemberi indulása óta egyre több szegedi élvezi az applikáció előnyeit.

Ez a trendi applikáció...

  • kényelmes
  • papírmentes
  • naprakész
  • felhasználóbarát.
  • Ha a mobilod nálad van, a legmenőbb kedvezményekről első kézből értesülhetsz! És ez nem csak a szegediek kiváltsága!

    Legyél naprakész Szeged, Kecskemét, Pécs, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza legmenőbb promócióiról! Az ország hat nagyvárosának akcióit összegyűjtő alkalmazásból értesülhetsz a saját városodban meghirdetett, yalty-felhasználók számára meghirdetett kedvezményekről- legyen szó ételről, italról, élményről, sportról, divatról, szépségiparról, szolgáltatásról, vagy akár lakáskultúráról! Részletesen olvashatsz a kuponról, az akció jellemzőiről, az akciót hirdető elérhetőségeiről!

    Sőt! Yalty hűségkártyáidba virtuálisan pecséteket is gyűjthetsz!

    Ha az összes szükséges pecsétet a partneri helyszínen bezsebelted (például egy pizzériában), az applikációban szereplő partnerektől ajándékot, bónuszt, jutalmat kapsz- mondjuk 8 pizza megvásárlása után a 9. ingyen lesz!

    Minden részletet, pecsételési feltételt megtalálsz a pecsétgyűjtőd alatt!

    A yalty-val körülötted a város- nincs más dolgod, mint zsebrevágni!

    Az applikációd nem felejt!

    Összegyűjti az általad megtekintett hűségkártyákat, kuponokat és partnereket, és a kedvencek menü alá rendezi őket. Így még könnyebben áttekintheted eddigi választásaidat.

    Kedvenc éttermeid, kávézóid, bárjaid, fürdőhelyeid, szaküzleteid promócióit a Partnerek menü alatt találod meg.

    Ha elutazol egy olyan nagyvárosba, ahol szintén elérhetőek a yalty- promóciók, válts várost az applikációban, és máris a legtutibb helyekre bukkanhatsz! Így olcsóbban ehetsz, ihatsz, mulathatsz, spórolhatsz!

    Fedezd fel a várost, találd meg kedvenc törzshelyeidet a yalty-val, és kíméld a pénztárcádat!

    (x)

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában