30 nap az alkotásra - pályázat

Helyszín Szeged, Kálvária sugárút 23
Időpont 2020 nov. 12. 00:00 - dec. 11. 00:00
A szegedi Szent-Györgyi Albert Agóra alkotói pályázatot hirdet középiskolás diákok, egyetemista hallgatók, pedagógusok, művészek, nyugdíjasok és mindenki más számára, aki az előttünk álló legalább 30 napban szívesen szánna időt az alkotásra. Sokaknak nehéz ez az időszak, töltsük hát meg tartalommal, töltsük meg művészettel.

Aki szívesen horgol, barkácsol, hímez, origamizik, szeret gyöngyöt fűzni, festeni, faragni, kerámiázni, vagy bármilyen alkotóművészetben otthonosan mozog, annak szeretettel várjuk a munkáját. A használt technika szabadon választható, a lényeg, hogy kézzel fogható, tárgyi alkotásról legyen szó.

Az alkotásokról kérjük készítsenek képeket, amelyeket küldjenek el a [email protected] e-mail címre, a pályázó nevével, életkorával, és az a választott kategória címével (esetleg alcímmel) együtt, december 11-én éjfélig. A fotókat telefonnal készítsék el! Egy alkotó több pályamunkát is beküldhet.

A művekről készült fotókat zsűri fogja elbírálni, illetve közönségdíjra is lehet számítani.
A pályázat lezártával, a képek megjelennek honlapunkon és Facebook-oldalunkon is. Ez utóbbin lesz lehetséges szavazatot is leadni (like), mellyel közelebb vihetjük kedvencünket a közönségdíjhoz.

A díjazás olyan vásárlási utalványokkal történik, amelyeket az alkotók további alapanyagok beszerzésére is fordíthatnak.

Az alkotásokból a járványhelyzet enyhülésekor kiállítást szervezünk az Agórában, ahová mindenkit szeretettel várunk, akkor már személyesen. 🙂

A cél, hogy minél többen tudjuk hasznosan, kellemesen, ugyanakkor, biztonságosan eltölteni az előttünk álló időszakot. Vigyázzunk egymásra, ne csak fizikailag, lelkileg is, hiszen a művészet gyógyír.

Választható kategória címek:

  • Az ünnepre várva
  • Képzelt valóság
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!
szponzorált tartalom
Vásárolj Kiváló Minőségű Élelmiszert!
Élesedett a helyzet Gulácsiék csoportjában, továbbjutott a Dortmund
A legutóbb döntős Paris Saint-Germain idegenben 3-1-re legyőzte a Manchester Unitedet a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában.
Nem sikerült a bravúr, legyőzte a Fradit a Barcelona
Az FC Barcelona 3-0-ra legyőzte szerdán a Puskás Arénában a Ferencvárost a labdarúgó Bajnokok Ligája ötödik fordulójában, így továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a G csoportot.
Megkezdődhet az új magyar-orosz gázszállítási szerződés tárgyalása
A két ország közti jelenleg még hatályos hosszú távú gázszállítási megállapodás jövő októberben lejár.
„Úgy nézel rám, hogy egyszerűen elolvadok tőle!”: Stohl András teljesen zavarba jött Gabriela Spanic-tól
A Dancing with the Stars világsztár fellépője egyre felszabadultabban viselkedik a versenyben és azon kívül is. A színésznő imádja a műsort, a versenyzőket, és legutóbb azt is megmutatta, hogyan tud flörtölni.
Töltse ki kvízünket az adventi hagyományokról
5 kérdés az adventről, vajon tudja a választ mindegyikre?
Messi és a Barcelona 780 eurós büntetést fizet a játékos Maradonára emlékezéséért
Mintegy 280 ezer forintnyi büntetést kapott az argentin klasszis a gesztusért. .