Délmagyar logó

2019. 02. 19. kedd - Zsuzsanna -3°C | 13°C Még több cikk.

Szegedi és Csongrád megyei programok

Így volt szép...

Városi Sportcsarnok, Szeged

Szeged, Temesvári krt. 33.

Időpont:  2019. 02. 21. – 2019. 02. 21. 19:00

Koncz Zsuzsa koncert

Koncz Zsuzsa a magyar pop-rock egyik legnagyobb, a mai napig folyamatosan koncertező legendája. Szuggesztív előadó, aki személyiségével hitelesíti páratlan életművét. Olyan művész, aki dalain keresztül nemzedékekre gyakorol hatást, szövegeinek mondanivalója érvényes, aktuális napjainkban is.

upload/program/256/25578/lead_270w.jpg

 

,,A koncert jelmondata pedig: ,,Így volt szép...", ami egy Bródy dal címe is legutóbbi lemezemről, és nincs mögöttes tartalma. A múlt idő ezúttal nem lezárása vagy befejezése valaminek, inkább kifejezése annak, hogy a közönségemmel és a munkatársaimmal megtett eddigi közös utunkért hálás vagyok. Köszönöm mindenkinek, akit illet, és boldogsággal tölt el, hogy ezt személyesen - szokásomhoz híven - egy koncerttel tehetem meg. Azt remélem, hogy a régebbi és az újabb dalaim - ugyanúgy, mint eddig - összekovácsolnak bennünket, és erőt adnak a továbbiakhoz. Hiszen a dalok erejére szükségünk van, akár jó, akár rossz idők jönnek. Bízom benne, hogy sokan vannak, akik ugyanezt érzik, és Ők mind ott lesznek velem!"

Koncz Zsuzsa koncertjeit mindig nagy érdeklődés övezi. Generációkon átívelő, páratlan életműve, eddigi dalai, egy gondolkodó, szerethető, közvetlen művészt mutatnak. A jövő tavaszi koncerten - újabb dalai mellett - természetesen felcsendül majd a már legendássá vált Ha én rózsa volnék, az Ég és föld között, a Jöjj, kedvesem és sorolhatnánk tovább a dalokat, amelyeket közönsége szeret és vár tőle.

 

Online jegyrendelés: https://gag.jegy.hu/program/koncz-zsuzsa-igy-volt-szep-99427/501482

 

Kedvezményes jegyek a Délmagyarország napilap olvasóinak kaphatók a Délmagyarország megyei ügyfélszolgálati irodáiban.

Ossza meg ismerőseivel!