Délmagyar logó

2019. 07. 21. vasárnap - Dániel, Daniella 18°C | 32°C Még több cikk.

Szegedi és Csongrád megyei programok

Odesszai fiókkönyvtár júliusi programjai

Somogyi-könyvtár Odesszai fiókkönyvtára

Szeged, Székely sor 11.

Időpont:  2019. 07. 01. – 2019. 07. 31.

Részletes programok!

július 1. 16.30 órától Nyári Deutsch-Klub a könyvtárban. Érdekli a német nyelv, a német kultúra? Esetleg már beszél németül, de nem tud kivel társalogni? Látogasson el könyvtárunk nyelvi délutánjaira, és ismerkedjen meg a nyelv szépségeivel! Várja Önöket Frőhling Edit német nyelvtanár. A részvétel ingyenes!

július 2. 10-12 óráig Társasjáték délelőtt - Önfeledt családi pillanatok a könyvespolcok között

július 3. 10-12 óra Szegedi Vakációs gyerekprogram - Dániel András: Kuflik és a láthatatlan rét - interaktív és kézműves foglalkozás az Odesszai fiókkönyvtárban (6726 Szeged, Székely sor 11.) Balázs-Fábián Rita, Kiss Katalin, Novkovné Hevesi Andrea könyvtárosok vezetésével. Érdeklődni lehet: a 950-055-ös telefonszámon, az odessza@sk-szeged.hu e-mail címen vagy a helyszínen.
A kézműves anyagok költségéhez gyermekenként 100 Ft hozzájárulást kérünk.

július 4.  15 órától HA NYÁR, AKKOR KÖNYVTÁR! Gyere és próbáld ki a Tinifészek társasjátékait. Barátaiddal együtt várunk egy jó kis játékra!

július 5. 16 óra Játékos Felnőtt Kör, ahol a társasjátékoké és a felhőtlen jókedvé a főszerep

július 8. 16.30 órától Nyári Deutsch-Klub a könyvtárban. Érdekli a német nyelv, a német kultúra? Esetleg már beszél németül, de nem tud kivel társalogni? Látogasson el könyvtárunk nyelvi délutánjaira, és ismerkedjen meg a nyelv szépségeivel! Várja Önöket Frőhling Edit német nyelvtanár. A részvétel ingyenes!

július 9. 14-16 óráig Társasjáték délután - Önfeledt családi pillanatok a könyvespolcok között

július 10. 10-12 óra Szegedi Vakációs gyerekprogram - Varró Dániel: Szomjas troll - interaktív és kézműves foglalkozás az Odesszai fiókkönyvtárban (6726 Szeged, Székely sor 11.) Balázs-Fábián Rita, Kiss Katalin, Novkovné Hevesi Andrea könyvtárosok vezetésével. Érdeklődni lehet: a 950-055-ös telefonszámon, az odessza@sk-szeged.hu e-mail címen vagy a helyszínen.
A kézműves anyagok költségéhez gyermekenként 100 Ft hozzájárulást kérünk.

július 11.  15 órától HA NYÁR, AKKOR KÖNYVTÁR! Gyere és próbáld ki a Tinifészek társasjátékait. Barátaiddal együtt várunk egy jó kis játékra!

július 12. 16 óra Játékos Felnőtt Kör, ahol a társasjátékoké és a felhőtlen jókedvé a főszerep

július 15. 16.30 órától Nyári Deutsch-Klub a könyvtárban. Érdekli a német nyelv, a német kultúra? Esetleg már beszél németül, de nem tud kivel társalogni? Látogasson el könyvtárunk nyelvi délutánjaira, és ismerkedjen meg a nyelv szépségeivel! Várja Önöket Frőhling Edit német nyelvtanár. A részvétel ingyenes!

július 16. 10-12 óráig Társasjáték délelőtt - Önfeledt családi pillanatok a könyvespolcok között

július 17. 10-12 óra Szegedi Vakációs gyerekprogram - Kertész Erzsi: Fény Sebestyén - interaktív és kézműves foglalkozás az Odesszai fiókkönyvtárban (6726 Szeged, Székely sor 11.) Balázs-Fábián Rita, Kiss Katalin, Novkovné Hevesi Andrea könyvtárosok vezetésével. Érdeklődni lehet: a 950-055-ös telefonszámon, az odessza@sk-szeged.hu e-mail címen vagy a helyszínen.
A kézműves anyagok költségéhez gyermekenként 100 Ft hozzájárulást kérünk.

július 18.  15 órától HA NYÁR, AKKOR KÖNYVTÁR! Gyere és próbáld ki a Tinifészek társasjátékait. Barátaiddal együtt várunk egy jó kis játékra!

július 19.   16 óra Játékos Felnőtt Kör, ahol a társasjátékoké és a felhőtlen jókedvé a főszerep

július 22. 16.30 órától Nyári Deutsch-Klub a könyvtárban. Érdekli a német nyelv, a német kultúra? Esetleg már beszél németül, de nem tud kivel társalogni? Látogasson el könyvtárunk nyelvi délutánjaira, és ismerkedjen meg a nyelv szépségeivel! Várja Önöket Frőhling Edit német nyelvtanár. A részvétel ingyenes!
július 23. 14-16 óráig Társasjáték délután - Önfeledt családi pillanatok a könyvespolcok között

július 24. 10-12 óra Szegedi Vakációs gyerekprogram - Vig Balázs: A rettegő fogorvos - interaktív és kézműves foglalkozás az Odesszai fiókkönyvtárban (6726 Szeged, Székely sor 11.) Balázs-Fábián Rita, Kiss Katalin, Novkovné Hevesi Andrea könyvtárosok vezetésével. Érdeklődni lehet: a 950-055-ös telefonszámon, az odessza@sk-szeged.hu e-mail címen vagy a helyszínen.
A kézműves anyagok költségéhez gyermekenként 100 Ft hozzájárulást kérünk.

július 25.  15 órától HA NYÁR, AKKOR KÖNYVTÁR! Gyere és próbáld ki a Tinifészek társasjátékait. Barátaiddal együtt várunk egy jó kis játékra!

július 26.   16 óra Játékos Felnőtt Kör, ahol a társasjátékoké és a felhőtlen jókedvé a főszerep

 

Ossza meg ismerőseivel!