Délmagyar logó

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -2°C | 12°C Még több cikk.

Szegedi és Csongrád megyei programok

Siklóernyős élmények egy kezdő pilóta szemszögéből

Hági udvar

Szeged, Hági udvar, Kelemen utca

Időpont:  2019. 02. 15. – 2019. 02. 15. 18:00-19:30

Februárban nem is akárhogy folytatódik a Mondolo és a KULTÚRKÖR Egyesület előadássorozata, hiszen a Mondolo Clubbal ezúttal a levegőbe emelkedünk! Megnézzük, hogy milyenek a hazai és közeli tájak egy siklóernyős szemével (sisakkamerájával). Kibeszéljük, hogy mi is olyan elképesztően motiváló, addiktív, izgalmas és egyben végtelenül megnyugtató ebben a (nem is extrém, de nagyon sok tanulást igénylő) sportban. Próbálunk tapasztalatokat, praktikus ötleteket adni az első lépésekhez. Mindemellett nem titkolt szándékunk, hogy megtudjuk, nektek mi az a sport/hobbi/munka vagy egyéb tevékenység, ami hasonló ("flow") élményt nyújt.

Hiszen Csikszentmihályi Mihály szavaival élve: "Az örömteli élet mindig egyedi alkotás, és nem lehet recept alapján megvalósítani."

upload/program/257/25662/lead_270w.jpg


A Mondolo Club vetítései ingyenesek, ám társadalmi szerepvállalásunk részeként önkéntes adományokat várunk a vetítéseken kihelyezett malacperselybe, hogy a 2019. nyaráig így befolyt összeget egy szegedi civil szervezetnek, az Odú Fejlesztő Központnak adjuk.

Ossza meg ismerőseivel!