Délmagyar logó

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 12°C Még több cikk.

Szegedi és Csongrád megyei programok

Szép volt fiúk! : Nádas kabaré

IH Rendezvényközpont, Szeged

Szeged, Felső Tisza-part 2.

Időpont:   –

Helyszín: IH Rendezvényközpont

Időpont: 2015. március 1.

SZÉP VOLT FIÚK! - SZEGEDEN A NÁDAS KABARÉ

A Karinthy gyűrűs és Erzsébet díjas színész-humorista Nádas György és csapata vadonatúj egész estés színpadi produkcióval nyitja a 2015-ös évet.

 A Szép volt fiúk! közérzeti kabaré, mely műfaj ma hiányzik a kultúra palettájáról  - nem csak nevettet, de elgondolkodtat is. Az előadás a klasszikus ,Pesti kabaré' alapjaira épít, és a tapasztalt komédiások mellett megjelennek a fiatal korosztály képviselői is. A műsor senkit nem bánt, de garantáltan mindenkit szórakoztat. A kabaré teljes tárházát megjeleníti: dalok, sanzonok, jelenetek, magánszámok láthatóak, valamint a kabaré műfajának legjellemzőbb személyisége is jelen van, a konferanszié: Nádas György. A cél, hogy a néző az előadás után szellemileg felfrissülve, vidáman idézze újra az előadás címét.


Az NL Management Szép volt fiúk! c. produkciója már sikerrel bemutatkozott Budapesten. A főváros után, először Szegeden látható a Nádas kabaré. Az NL Management 2014 novemberében és decemberében szervezte meg a Boncz Géza 70. születésnapjára rendezett emlékestet, mindkét előadás telt házat eredményezett és a Magyar Rádió is rögzítette.

Szereplők:Nádas György, Heller Tamás, Fésűs Nelly, Berkes Gabriella, Gesztesi Máté, Nádas Gábor Dávid
Jegyár: 3.000,- Ft, diák- és nyugdíjas kedvezménnyel: 2.500,- Ft
Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban és a Belvárosi moziban.

Ossza meg ismerőseivel!