Hallgassa élőben!

Designer drogok és büntetőjogi megítélésük

Helyszín Szeged, Somogyi utca 7
A Bűnügyi Tudományok Intézete szemeszternyitó TDK ülésének keretében kerekasztal-beszélgetésre kerül sor, amelynek témája a "Desinger drogok és büntetőjogi megítélésük".

A beszélgetés résztvevői:
Prof. Dr. Karsai Krisztina (SZTE ÁJTK Bűnügyi Tudományok Intézete), Prof. Dr. Kereszty Éva (SZTE Igazságügyi Orvostani Intézet), valamint a desinger drogok büntetőjogi megítélésével foglalkozó hallgatói kutatócsoport tagjai: Botos Mihály, Csordás Balázs és Zolnay Zsolt joghallgatók.

Cseh embercsempészt fogtak Ásotthalomnál
A rendőrök elfogtak egy cseh állampolgárt, aki 28 illegális migránst próbált jogellenesen Magyarország területére szállítani.
A Pick-Szeged döntetlent játszott Kielben
A Pick Szeged 32-32-es döntetlent játszott a német THW Kiel otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában, szerdán – írja az MTI.
Aljas provokáció a baloldal helyszínválasztása a békemenet szervezői szerint
Most is félnek a békés, nemzeti érzelmű tömegtől.
Wolf Kati szexi miniruhában mutatta meg hosszú combjait
Elképesztően néz ki.
Idén is kapnak tűzifát a rászorulók
Az idén is ötmilliárd forintos keretre pályázhattak az önkormányzatok a szociális tüzelőanyag-programban, a lehetőséggel 2351 település élt.
Minden jegy elkelt az Elk*rtuk első heti vetítéseire
A Corvin Moziban a jegyeladások alapján az őszödi beszéd utáni eseményeket feldolgozó film érdekli legjobban a magyarokat mozinézőket.