Hallgassa élőben!

Itt a farsang, áll a bál

Helyszín Szeged, Széchenyi tér 12
A hagyomány szerint Vízkereszttől hamvazószerdáig áll a bál, zajlanak a táncmulatságok, a bolondozások, lármás vigasságok, eszem-iszomok.

Emlékszünk az első bálozásra, a nyitótáncra, beöltözésekre vagy hogy ki lehetett bálanya vagy a bál védnöke? Hódi Nóra idegenvezető segítségével sétánk során felidézzük a régi emlékeket, felkeresünk ikonikus szegedi bálozó helyeket és elbeszélgetünk az élményeinkről, a bálozók kis titkairól.

A séta a Széchenyi téri Tourinform Iroda elől indul.

A séta regisztrációhoz kötött!

Kövér: csak akkor nyerhetünk, ha a Kárpát-medencében senki nem lesz vesztes
Csak az együttműködő közép-európai nemzeti államok védhetik ki a társadalmaik lelki és morális felbomlasztására irányuló globalista támadásokat.
Kirgiz sportoló még sosem nyert olimpiát – ha Lőrinczen múlik, nem is fog!
Cikkünkben a világ- és négyszeres Európa-bajnok kötöttfogású birkózó, a karrierje utolsó mérkőzésére készülő Lőrincz Tamás keddi döntője előtt pályafutásának statisztikái mellett a magyar birkózósport olimpiai eredményeivel is foglalkozunk. Felelevenítjük Kozma István és Polyák Imre 1964-es tokiói aranyérmét, de foglalkozunk a döntős ellenféllel, a kirgiz Akzsol Mahmudovval is, aki hazája első olimpiai bajnoki címéért küzd, miközben Lőrincz Tamás Magyarország 20. birkózó ötkarikás aranyérmét szerezheti meg– 2004 után az elsőt.
Karácsony Gergely elismerte: a baloldal a migránsok jogait védené
A főpolgármester egy német lapnak nyilatkozva véletlenül elszólta magát: a Gyurcsány vezette baloldal megint hazudozni akar a kampányban.
Merész! Nem takargatja hatalmas melleit Bochkor Gábor eltitkolt barátnője
Fürdőruhában mutatta meg magát.
Karemblémákat gyűjt a nyugdíjas lőkiképző
Legalább háromszáz, különböző rendvédelmi szervektől, a világ minden tájáról származó karemblémát gyűjtött össze az elmúlt évtizedekben Csikesz Péter, a ma már nyugdíjas lőkiképző.
Négyszáz éve süllyedhetett el a hajó, amelynek megtalálták a roncsait
Valószínűleg soha nem derül ki, mi okozta a vitorlás vesztét.