Hallgassa élőben!

Keserédes illatú homoki gyepek

Helyszín Fülöpháza, Sashegy
Weboldal www.knp.hu

Keserédes illatú homoki gyepek

Találkozó: 9:00 óra, Fülöpházi-buckavidék, Naprózsa Erdei Iskola parkolója

Részvételi díj: felnőtt jegy 1500 Ft/fő, kedvezményes (gyerek, diák, MTSZ tag, MME tag) 1000 Ft/fő, családi (2 felnőtt, max. 5 gyerek) 4000 Ft

Információ, jelentkezés: kizárólag online módon, a Jelentkezni szeretnék gombra kattintva és kitöltve az űrlapot 2021.09.24., 12 óráig. Max. 30 fő. www.knp.hu

Bejárjuk a Fülöpházi-buckavidéken található Báránypirosító tanösvény teljes hosszát, megismerkedünk a nyílt homoki gyep élővilágával és a tájhasználattal.

Megközelítés: az 52-es út 20. kilométer-szelvényében Természetvédelmi oktatóközpont feliratú tábla jelzi, menetrendszerinti autóbusszal a Lakos tanyánál kell leszállni.

Táv: 4 km, időtartam: 3-4 óra

Túravezető: Szabóné Ronkó Erzsébet

Hirdetés
Zöldségekkel is harcolhatunk a klímaváltozás ellen
Azt hazudta: fia haldoklik, és így 13 millió forintot csalt ki áldozataitól
A 60-as éveiben járó anya 2017-től rengeteg embernek és több cég vezetőjének hazudta azt, hogy fia daganatos beteg. A műtétre, gyógyszerek kiváltására, egészségügyi ellátások ra kért pénzt. Volt, hogy könyörgött, és volt, hogy sírt is. Igazából a fia makk egészséges, ennek ellenére, több, mint tízmilliót sikerült kicsalnia 160 embertől.
2021.10.28.
Itt 3D videón járhatjuk körbe a Nemzetközi Űrállomást (videó)
Thomas Pesquet, az ESA francia űrhajósa egy 360 fokos kamerával végig lebegett az űrállomáson.
Olaszország visszaállította a határellenőrzést a G20-csúcstalálkozó idejére
November elseje kora délutánig visszaállították a határellenőrzést az olaszországi határbelépőknél a G20-csoport szombaton kezdődő állam és kormányfőinek találkozója miatt, amelyre többek között Joe Biden amerikai elnököt is várják, valamint tüntetőket Európa több országából – közölte a római belügyi tárca szerdán.
Öt liter forró vizet borított magára egy kétéves kisfiú Borsodban
A kétéves kisfiú megbotlott úgy rántotta magára azt a fazekat, amiben előtte nem sokkal tésztát főztek ki.
„Nagyon fáj!” – így búcsúzott testvére a kedden halálra gázolt szakembertől
Rengetegen gyászolják a kedden elhunyt, mindössze 45 éves mérnökségi szakembert, aki egy figyelmetlen bolgár kamionos miatt vesztette életét.