Hallgassa élőben!

Hódmezővásárhely és környéke

Több mint száz pontot dobott a Kosársuli / 14 órája
Simán győzött a Tiszaújváros ellen a Vásárhelyi Kosársuli férfi kosárlabda-csapata az NB I./B Zöld csoportjában. A tabellán előkelő helyen álló csapatra ma azonban már újabb kihívás vár.
1 napja
T. Sz.
Szeretném, ha a szülőkkel mindig egyet beszélnénk, egy úton haladnánk – vallja Kenézné Józsa Gabriella, a leendő elsősök egyik majdani osztályfőnöke.
hirdetés
A Dal 2021: Hamarosan kiderül, melyik lesz az év magyar slágere
4668 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 123 beteg
A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 317 899 fő, az aktív fertőzöttek száma 86 488 fő.
Néhány szóban az ESTA Gov utazási engedélyről
Az amerikai álom közelebb van, mint gondolnánk az ESTA Gov utazási engedélynek köszönhetően. Bizonyára sokan tisztában vannak azzal, hogy Magyarország is szerepel a Vízummentességi Programban részt vevő országok között. Az viszont már nem mindenkinek világos, hogy mégis mire van szükség, hogyha vízum nélkül szeretnénk az Államokba utazni.
Válságkezelő Széchenyi Kártya hitelkonstrukciók a Kamaránál
Június végéig érhetők el a Széchenyi Kártya Program válságkezelő hitelei a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamaránál. A hét konstrukció célja az azonnali likviditási források biztosítása és a normál üzletmenet visszaállításához, valamint a jövőbeli növekedés lehetőségét megalapozó beruházások megvalósításához szükséges segítségnyújtás.
Végre egy hely, ahol simán ágyba bújhat - többször is!
Ha megint úgy ébredt fel, hogy sajog a háta, fáj a dereka, számoljon a következményekkel! Az elgyötört éjszaka után nem lesz könnyű napja. De ennél is nagyobb baj, hogy a gerincoszlopa előbb-utóbb tönkremegy. Mit tehet ellene?
Fehér dámszarvast fotóztak Fertőszentmiklósnál – mutatjuk a képet
„Életre szóló élmény volt” – írta a felvétel készítője, Kocsis Bence.
Jövőre elkészül Szeged-Szabadka vasútvonal
2022 nyaráig befejeződhet a Szabadka-Szeged vasútvonal felújítása, a Belgrád-Budapest gyorsvasút pedig belátható időn belül elkészülhet – ezt mondta a szerb parlamentben Tomislav Momirovic, közműfejlesztési és közlekedési miniszter.