Hallgassa élőben!

Szeged és környéke

12 órája
A 2015-ben átadott Szeged belvárosi partfal részét képezi a 1,5 km hosszú mobil árvízvédelmi szakasz is, melynek üzemeltetője az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság. Kétévente gyakorlatot kell tartani a rendszer összeszerelésére, amennyiben a Tiszán levonuló esetleges árhullámok időközben ezt nem teszi szükségessé. Szerdán kezdődött és csütörtök este zárul a harmadik „legózás”.
13 órája
Európai uniós támogatásból szemléletformáló kampányt indítottak Szegeden. Azt szeretnék, hogy minden utas tudja, ha közösségi közlekedést használ, kevesebb lesz a por, a zaj és a dugó a városban. Az egyik Pesa villamost is zölddé varázsolták. Rajta utazva fontos információkat tudhatunk meg arról, hogy miként lehetne fenntartható a városi közlekedés.
Hirdetés
Ismét keresik Magyarország legvirágosabb településeit!
Rasszista anyázás
Az UEFA nyilván így gondolkozik, más magyarázat aligha lehetséges, hogyan is úszhatta meg Arnautovic csupán egymeccses eltiltással.
Jubileumi gálaműsor a Marossal
Beindult az LMBTQ-lobbi, kormányváltás esetén módosítanák a pedofiltörvényt
A hazai baloldal mellett nemzetközi lapok és a brüsszeli bürokraták is támadásba lendültek.
Testületi ülés
Nem átlátható az a párt, amelyik tiltott támogatást fogad el
A szivárványkoalíció pártjainak az új pénzgyűjtő akciójuk során kiemelten kell figyelniük a gazdálkodási törvények betartására.
Karácsony Gergely kidobta az alapjövedelem ígéretét
Karácsony kukázta pártja, a Párbeszéd legfontosabb választási ígéretét, az alapjövedelem nem került be a 99 Mozgalom programpontjai közé.