Délmagyar logó

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

Róluk írtuk

Keresés a cikkben szereplő gyorslinkek szerint:


21 találat Stipkovits Pál névre

2007.03.01.

PolgármesterbQl külpolitikai tanácsadó

Tegnap óta a Miniszterelnöki Hivatal tanácsadó- jaként dolgozik Stipkovits Pál, Mosonmagyaróvár elQzQ polgármestere. Feladata a külpolitikai és kisebbségi döntések elQkészítése.

2006.11.21.

Nem a politikából kell megélniük a képviselőknek

A megyei képviselők vagyonnyilatkozatai jelentős változást nem mutatnak idén sem – legalábbis azoké, akik a testület tagjai maradtak. A politikusok biztos jövedelemmel, állással (többen települési polgármesterek) vagy vállalkozással rendelkeznek, így anyagi gondjaik nincsenek.

2006.09.27.

Programok, erények, ígéretek 2006 őszén

Hárman mérettetik meg magukat Mosonmagyaróváron a polgármesteri székért a vasárnapi választáson. A város jelenlegi vezetője, Stipkovits Pál (S. P.)

az MSZP és az SZDSZ közös jelöltje. Vele szemben indul Szabó Miklós (Sz. M.) az MDF–Fidesz és Csorba Dezső (Cs. D.) a KDNP–FKGP színeiben.

A Kisalföld hétfőn egy asztalhoz ültette a jelölteket.

2006.09.09.

Éles harc a polgármesteri posztokért

Minden megyei városban több jelölt közül kerül ki a polgármester október 1-jén, egy helyen hatan, öt helyen öten–öten küzdenek meg a posztért. A jelölési határidő péntek délután járt le. Győr-Moson-Sopron kilenc városában kilenccel több polgármesterjelölt közül választhatnak a polgárok az október 1-jei önkormányzati választáson, mint négy évvel ezelőtt.

2006.09.06.

Attrakciók híján évről évre kevesebb vendég

Kevés olyan település van Magyarországon, ami hasonlóan kitűnő természeti adottságokkal rendelkezik, mint Mosonmagyaróvár. A város amellett, hogy két folyó találkozásánál, illetve az osztrák és a szlovák határ mellett fekszik, még kiváló termálvízzel is rendelkezik. Ennek ellenére Mosonmagyaróváron hanyatlik az idegenforgalom. A főszereplők egymásra mutogatnak.

2006.09.01.

Jövő héten kezdődik a jelöltroham

A megyei települések mintegy kétharmadán csütörtökig még egyetlen jelölt sem adta le ajánlószelvényeit.

2006.08.26.

Egy célért eveztek

A Mosoni-Dunáért szívesen ültek egy sárkányhajóba – pontosabban kettőbe, hiszen a harminc-egynéhány ember el sem fért volna egyben – a megyei közélet, gazdaság és művészvilág fontos szereplői.

2006.08.12.

„ A támadásokról szólt a gyűlés”

Bezenye és Mosonmagyaróvár polgármesterei visszautasítják azokat az ellenük irányuló felvetéseket, amelyek a Bezenye-Paprét Jövőjéért Egyesület minap rendezett gyűlésén hangzottak el.

2006.08.08.

Tizenharmadik Nyári Fesztivál a Cotton Club Singersszel

Tizenharmadik alkalommal rendezik meg Mosonmagyaróváron a Nyári Fesztivált. Az augusztus 13-tól 20-ig tartó programsorozat számos helyszínen, rengeteg színes műsorral várja a látogatókat.

2006.08.08.

Elszámoltatás a bezenyei falugyűlésen

Elvileg a nemrégiben megalakult Bezenye–Paprét Jövőjéért Egyesület első ülésére várták a bezenyeieket a helyi művelődési házba: később kiderült, másról volt szó. Több mint százan hallgatták, amint a polgármestert „elszámoltatják”. Fejére olvasták az élményváros és a kaszinóváros körüli „porhintést”, a laktanya „elherdálását”.