Csongrád-Csanád megye

2021.07.26. 20:59

Felvételt hirdet a Szent Imre Szakkollégium

Felvételt hirdetett a 2021/2022-es tanévre a szegedi Szent Imre Szakkollégium. Az elmúlt évben teljes felújításon átesett épület új belső elrendezéssel, gépészeti és technikai felújításokkal, valamint korszerű, komfortos belső terekkel várja a kollégistákat. A 2-3-4 fős légkondicionált szobák mellett őszre elkészül a modern konyha, valamint a bútorzatában és eszközeiben megújuló közösségi tér. A magyar ifjúság védőszentjének nevét viselő intézmény minden olyan szegedi egyetemi hallgató jelentkezését várja, aki a felsőoktatásban töltött évei alatt keresztény értékrendben, segítőkész és fejlesztő közegben szeretné végezni tanulmányait.

A kollégium a Szakkollégiumi Mozgalom minősített tagjaként hallgatói számára az egész tanév során szakmai műhelyalkalmakat, minőségi, tudományos előadásokat, valamint egyéb olyan fejlesztő programokat biztosít, melyek azt hivatottak elősegíteni, hogy a diplomaszerzés után a fiatalok minél jobb esélyekkel induljanak majd a munkaerő-piacon és az életben is. A keresztény intézmény kiemelt hangsúlyt fektet a lelki és a közösségi élet folyamatos fejlesztésére is. A kollégium által kért dokumentumok beküldésére augusztus 2-ig nyílik lehetőségük az érdeklődőknek. A felvételi eljárásról bővebben a www.szikk.hu/felveteli linken, és a kollégium közösségi oldalán olvashatnak a pályázni kívánók.

Címkék#Szeged
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában