Rövidhírek

2021.08.07. 10:39

Családi nap kisebb csoportokban

Munkatársunktól

A vírushelyzet miatt tavaly nem rendezhette meg a hódmezővásárhelyi Villeroy & Boch Magyarország Kft., vagyis közismert nevén a porcelángyár a nyári családi napot. Idén pedig, ugyancsak a pandémia miatt, más formáját választották a közösségi programnak, kisebb csoportokban teszik lehetővé a gyár által anyagilag is támogatott kikapcsolódást, aminek formáját maguk a dolgozók választhatják meg.

Hódmezővásárhely legnagyobb foglalkoztatója a hagyományok szerint minden évben a nyári leállás előtt tartja családi napját, ahol programokkal és ebéddel várják dolgozóikat és azok családtagjait.

– A javuló tendencia miatt bizakodtunk, hogy idén újra megrendezhetjük a családi napot. Sajnos az 500 fős korlát miatt most sem kerülhetett rá sor

– mondta Hideg Gábor, a Villeroy & Boch Magyarország Kft. ügyvezetője.

– A költségvetésünkben a keret viszont rendelkezésünkre áll. Úgy döntöttünk, hogy a pénzt erre a célra fordítjuk, csak más formában. Minden műhelynek, részlegnek, osztálynak lehetőséget biztosítunk, hogy kisebb csoportokban, 10-50 fős közösségekben, saját maguk szervezésében létrejöhessenek ezek az összejövetelek. Szerencsére már a sportcsarnokot is lehet használni, így akár ott is lehet szabadidős programokat szervezni, vagy bárhol máshol, ahol a dolgozók szeretnék. A cég ehhez jelentős hozzájárulást biztosít – emelte ki Hideg Gábor.

Eddig több mint 200 dolgozó jelentkezett. Az ügyvezető reméli, nyár végéig még többen bejelentik igényüket. Voltak, akik ebédet szerveztek és például birkapörköltet főztek, mások pedig esti programot rendeztek szalonnasütéssel, sörözéssel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!