Rövidhírek

2022.02.17. 15:00

A telet búcsúztatják Csongrádon

Munkatársunktól

A farsangi időszak zárásaként február 24-én Télbúcsúztatót szervez a Művelődési Központ és Városi Galéria, a vidám felvonuláson a Gólyalábas Langaléta Garabonciások várják az érdeklődőket. 

 

A felvonulók hada a Művelődési Központtól indul, majd a Fő utcán végigvonulva egy vidám játék keretében, ostorosokkal és dobosokkal búcsúztatják a telet a város főterén. A program zárásaként Forgó Edit vezetésével egy táncházon is részt vehetnek az érdeklődők. 

 

A tavaszi rendezvények sorát március 8-án a nőnapi zenés est nyitja, akkor Peter Sramek köszönti majd a hölgyeket. A belépés ingyenes, regisztrációs jegyeket a Művelődési Központ kiállítótermében igényelhetnek az érdeklődők. 

 

Mint megtudtuk, a Művelődési Központban színházi előadással is készülnek, március 24-én Neil Simon Különterem című darabját láthatja a közönség olyan művészekkel, mint Hegyi Barbara, Csepregi Éva, Bozsó Péter vagy Kerekes József. 

 

A februárra tervezett farsangi Operettgáláról sem kell lemondani, a rendezvényt a pandémiás helyzet miatt egy későbbi időpontra tették át, április 7-én érkezik az Operett-Musical Voices társulata, az előadás sztárvendége pedig Egyházi Géza, a Madách Színház népszerű művésze lesz. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!