Papp Bence lett a forduló gólvadásza

2022.03.16. 11:00

Csereként beállva tudott duplázni

Immáron teljes fordulót rendeztek a megyei I. és II. osztályban, így visszatér rovatunk is, amelyben az elmúlt futballhétvége legjobb Csongrád-Csanád megyei gólszerzőjét mutatjuk be. Választásunk ezúttal a DAFC Szeged játékosára, Papp Bencére esett.

V. P.

Nem akadt mesterhármast elérő játékos a megyei I. és II. osztály hétvégi fordulójában. Duplázni viszont többen is tudtak, közülük pedig Papp Bencére esett a választásunk, hiszen a DAFC Szeged játékosa csereként beszállva szerzett két fontos gólt az Apátfalva elleni idegenbeli, 4-1-re megnyert bajnokin. 

 

– Fontos meccs volt számunkra. Egy szögletből kaptunk egy mondhatni kivédhetetlen gólt. Ezt követően jól játszottunk, a játék képe alapján pedig úgy érzem, megérdemelt győzelmet arattunk – összegezte a mérkőzést Papp Bence. 

 

A 25 éves játékos a 32. percben csereként állt be, hét perccel később egyenlített, majd a második félidő közepén már vezetéshez juttatta csapatát. 

 

– Az elsőnél egy oldalról passzolt labdát vettem át, majd a tizenhatoson kívülről lőttem a kapuba. A másodiknál a bal szélső védőnk ívelte be, a hazaiak kapusa elkésett, én pedig befejeltem – idézte fel a góljait Papp Bence. 

 

A duplázó játékos a télen a megyei II. osztályú Balástyától szerződött a DAFC-hoz, amelynek színeiben a második mérkőzésén sikerült kétszer is betalálnia: az ősszel a megyekettes klubnál 12 mérkőzésen három alkalommal volt eredményes. A szegediek ezzel a sikerükkel megerősítették 12. helyüket a tabellán, és egy győzelemnyi távolságra kerültek a 10. helyen álló Makó II.-től. 

 

– Nagyon szép másfél évet töltöttem Balástyán, és sok sikert kívánok nekik a bajnoki címhez! Örülök, hogy csereként sikerült dupláznom. Három hete edzettem a csapattal, komoly munka zajlott az elmúlt időszakban. Jól érzem magam új klubomban, sok tehetséges fiatal van a csapatban. Az előző félévben is szoros meccseket játszott a DAFC az élcsapatokkal, úgy gondolom, bármi előfordulhat tavasszal, a lényeg, hogy fejlődjenek a fiatalok – zárta Papp Bence. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában