Rövidhírek

2022.03.12. 14:25

Három kategóriában is döntős a CE Glass

Tavaly a legjobb menedzsmentfolyamatokért nyert díjat, idén három kategóriában is továbbjutott a döntőbe az Év Gyára versenyen a régió meghatározó munkáltatójának számító, szatymazi CE Glass Industries üvegfeldolgozó vállalat.

K. A.

Folyamatosan fejleszt a CE Glass. Archív Fotó: Kuklis István

Az Év Gyára versenyen a legjobb üzemeket keresik a kiírók, azokat, amelyek formálják az ipart, a munkáltatói kultúrát, és képesek új értéket teremteni a hazai piacon. Az Év Gyára 2021 díjra tavaly év végéig várták a pályázatokat, az értékelés első része már megtörtént, a napokban hir­­dették ki a továbbjutó vállalatokat. A végső döntés és eredményhirdetés májusban lesz. 
 

 

A tavalyi sikerek után a CE Glass ismét pályázott, emelve a tétet, idén még több kategóriában neveztek. „Dolgozói elégedettség”, „Vevői elégedettség”, és az „Ipar 4.0” kategóriákban pedig ki is érdemelték a döntőbe jutást. Ezzel esélyessé váltak nemcsak a kategóriadíjak, de az Év Gyára 2021 összetett díj elnyerésére is. 
 

 

A nevezők közül azok a vállalatok kerültek a döntőbe, amelyek az adott kategóriában a három legmagasabb pontszámot érték el. A második fordulóban a továbbjutó cégek folyamataival az ipari szektorban elismert szakemberekből, döntéshozókból álló zsűri a helyszínen, személyesen ismerkedik majd meg. 
A nagyvállalkozás az utóbbi időben több elismerést is bezsebelt, 2021-ben az Év Gyára ka­­tegóriadíjukon túl Szerethető munkahelyek díjat, Családbarát Vállalat címet és Felelős Foglalkoztató minősítést is nyertek. 
 

 

A családi vállalkozásként ala­­pított cég Év Gyára verseny döntőbe kerülése a folyamatos fejlesztéseknek köszönhető, az elmúlt időszakban is több nagy léptékű beruházásba fogtak. Egyebek között bővítették és mo­­dernizálták gépparkjukat, új csarnokrészt építettek és nap­elemparkot is telepítettek. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!