Heredea Máté lett a forduló gólvadásza

2022.04.12. 11:30

Klasszikus tripla

Rovatunkban az elmúlt futballhétvége legjobb Csongrád-Csanád megyei gólszerzőjét mutatjuk be. Választásunk ezúttal az FK 1899 Szegedben mesterhármast szerző Heredea Mátéra esett.

V. P.

Az SZVSE-ben futballozó Andi Taci ugyan négyszer volt eredményes a Makó II. ellen a megyeegyben, de a Vasutasok csatára már szerepelt idén a rovatunkban, ezért döntöttünk Heredea Máté mellett. Az FK 1899 Szeged játékosa a Csanytelek elleni 5–1-es sikerből vette ki a részét egy mesterhármassal. 

 

Az első találatig volt nehéz a meccs, addig több helyzetet is kihagytunk, utána megtört a Csanytelek – összegezte a meccset az FK futballistája, aki a szezonban először szerzett mesterhármast. 

 

Az elsőnél Bürgés Ferenc hosszúra átívelt beadását si­került közelről befejelnem, majd Frankó Dávid indított egy labdaszerzést követően, kétérintőből a rövidbe, jobbal lőttem be. A harmadiknál Martinkovics Milán ziccerből a kapufát találta el, a kipattanót egy méterről bepasszoltam ballal. Klasszikus mesterhármast szereztem, fejjel, jobbal és ballal is eredményes voltam – idézte fel góljait Heredea Máté. 

 

A 28 éves játékos így már öt gólnál jár idén, legutóbb a Balástya elleni fontos derbit döntötte el. 

 

A csapat érdeme volt, hogy null-kettőről fel tudtunk állni. Az ősszel és a tavasz elején nem nagyon tudtam járni edzésre, viszont az elmúlt he­tekben ott vagyok a tréningeken. Azt gondolom, a beletett munka eredménye, hogy jobban kijön a lépés, semmit nem csinálok másképp. Ha betartjuk az edzői utasításokat, akkor elérhetjük a célunkat, nem lesz gond a feljutással. Sok meccs van még, presztízsmeccsek is, mint a Csengele el­leni. Hétvégén a Zákányszékkel játszunk, eddig mindig legyőztük őket, de az ilyen meccsektől jobban tartok, mint egy rangadótól – zárta a listavezető esélyeivel kapcsolatban Heredea Máté. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!