Rövidhírek

2022.04.22. 13:03

Ruzsa ezer arca fotópályázat

A Ruzsai Közösségi Színtér digitális fotópályázatot hirdet gyerekeknek és felnőtteknek Ruzsa ezer arca, vedd észre és örökítsd meg címmel. A fotókat folyamatosan várják minden hónapban az alábbi e-mail-­címre: [email protected]. Nevezni amatőr és pro­­fi kategóriában lehet. 

A té­­mák: Apró csodák (természet) és Élmények (közösségi rendezvények). A jó minőségű, eredeti, nem szerkesztett, nagy felbontású képeket a kitöltött jelentkezési lappal együtt kell elküldeni. A szervezők a pályázattal szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy a ruzsaiak milyen sokszí­­nű, változatos és mozgalmas környezetben élnek. A pályaműveket havonta várják, minden alkalommal új jelentkezési lap kitöltésével. Csak saját készítésű fotóval lehet nevezni, és a felvétel címe utaljon a képen látható elemre. 

A fotók mindegyike be­­kerül a szavazásra bocsátott ké­­pek közé, de külön kategóriaként értékelik azokat a nevezéseket, amelyek tartalmazzák minden hónap fotóját, azaz tizenkét ké­­pet. A pályamunkákat az év vé­­gén közzéteszik közönségszavazásra. A legtöbb szavazatot összegyűjtő kép készítője különdíjban részesül. Eredményhirdetés december 17-én a karácsonyi koncerten lesz. További információ a ruzsai művelődési házban kérhető személyesen, vagy telefonon a 30/635-5502-es, vagy a 62/285-193-es számon. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!