Körömi volt a legjobb

2022.05.13. 12:20

Gera József Makó sportjáért elismerést kapott

Nem unatkoztak az elmúlt időszakban a 33 éves Makó Budo Klub sportolói: voltak versenyen, kitüntetést vehetett át az egyik elnökségi tag, illetve új szakosztályok mutatkoztak be.

Munkatársunktól

Kezdjük az elismeréssel: a ma­­kói városnapi nyitóeseményen az egyesület elnökségi tagja, a tékvandószakosztály vezetője, Gera József megkapta a Makó Város Sportjáért kitüntetést. Ezen a napon a főtéren bemutatózott az aikido-, az aerobik-, a kick- és thai-box-, valamint a tékvandószakosztály. 

A makói Körömi Ábel (balról) a legjobb magyar volt a románok elleni korcsoportos csapattalálkozón. Fotó: Makó Budo Klub

A makói Körömi Ábel (balról) a legjobb magyar volt a románok elleni korcsoportos csapattalálkozón. Fotó: Makó Budo Klub


 

A klub ökölvívója, Körömi Ábel a válogatott edzőtáborá­ban vett részt Egerben, és a román–magyar serdülő és ju­­nior korcsoportos csapattalálkozón két mérkőzésen szerepelt: előbb a 42 kg-os, majd a 44 kilogrammos súlycsoportban lépett szorítóba, és mindkettőben győzött. Körömi Ábel megkapta a legjobb magyar serdülő különdíját is. 
A Makó Budo Klub tékvandósai a Gerendáson megrendezett Fehér Övesek Kupája versenyen vettek részt. A Dél-­­­Alföldi TKD klubok versenyén több mint 100 versenyző indult, némelyek több versenyszámban is. 
 

A Makó Budo Klub versenyzői az alábbi eredményt érték el, Géczi Csaba: formagyakorlat 3., küzdelem 1. hely; Eger Anna: formagyakorlat 3., küzdelem 3. hely; Modok Csaba: formagyakorlat 2., küzdelem 3. hely; Farkas István: formagyakorlat 3., küzdelem 3. hely; Seres József: formagyakorlat 3., küzdelem 2. hely; Szalma Lionel: formagyakorlat 3., küzdelem 1. hely. Spárta kupa, Polgár László: formagyakorlat 1., küzdelem 1. hely; Géczi Csaba: küzdelem 1. hely; Ludányi Richárd: formagyakorlat 4. hely (több mint 20 versenyző közül). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!