Rövidhírek

2022.06.29. 14:02

Családi napot tart az SZTE MGK

Illusztráció: Havran Zoltán

 „Nézz szét nálunk!” családi napot tart a Szegedi Tudományegyetem Me­­zőgazdasági Kara július 2-án, szombaton 9 és 16 óra között a hódmezővásárhelyi Takács Ferenc Képző Központban. Sok egyéb mellett drón- és trófeabemutatóval, valamint légfegyveres lövészettel várják az érdeklődőket. A Teljes kép a tejről című programon a tejjel kapcsolatos tévhitekről beszélgethetnek a kar szakértőivel. A látogatók lovas kocsin bejárhatják a tangazdaság területét, láthatnak galambbemutatót, illetve egy állatorvosi oknyomozás részleteibe is bepillanthatnak. A rendezvény kísérőprogramjaként a gyerekeket 10 éves korig rajzversennyel, terményfelismerő játékkal, a középiskolás korosztályt pedig kvízkérdésekkel várják. A standokon megvásárolható ételt és italt kínálnak. 

Reggeltől délutánig folyama­tosan látogatható program a légfegyveres lövészet, trófeabe­mutató, növényfelismerő játék, illetve a lovas kocsizás. Az idő­­ponthoz kötött programok: ver­senyeztetés galambokkal 10 órától háromnegyed 11-ig, állatorvosi oknyomozás 11 és 13 óra között, a délelőtti rajzolj nekünk foglalkozás díjátadója 13 órakor kezdődik. Reggel 9 órától 14-ig a Láss a drón szemével elnevezésű programhoz lehet csatlakozni. 

A díjmentesen program pontos helyszíne: Hódmezővásárhely, Aranyág kert 6. – Tanya 1447., 472-es főút 195. kilométer. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában