Csütörtök éjfélig lehet nevezni

2022.08.03. 11:36

Váltófutás lesz Mártélyon

Forrás: Unsplash

Kavalkádi váltófutást hirdet a Hód-Mentor Sportegyesület augusztus 6-án, szombaton 9 órától a mártélyi üdülőterületen, a Vásárhelyi Sport Próbák sorozat részeként. Nevezéseket két kategóriában fogadnak: az 1 órás váltót 2-3 fős, míg a 2 órás szakaszt 2-4 fős csapatok teljesítik, chipes időméréssel. 

A váltók 800-1200 méteres köröket teljesítenek. A csapatok tagjai tetszőleges számú körönként válthatnak csakis a célkapu mögötti zónában és minden futónak legalább 1 kört kell teljesítenie. Az eredmény a teljesített körök száma szerint alakul ki, azonos körszám esetén az utolsó befejezésének ideje lesz a mérvadó. Csak a szintidőn belül befejezett körök számítanak. 

Eredményhirdetés 11 óra 45 perckor lesz. A Vásárhelyi Sport Próbák sorozaton gyűjtött pontokért ajándékokat kapnak a résztvevők. Az 50 pontot elérők például egy emblémázott technikai pólót vehetnek majd át a következő sporteseményen. Lesz még idén tájfutás, tájékozódási játék és kerékpárverseny is. A kavalkádi váltófutásra augusztus 4-én, éjfélig lehet jelentkezni. Bővebb információ az egyesület honlapján és közösségi oldalán olvasható. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!