Rövidhírek

2021.09.22. 12:38

Reál szakos oktatók jelöléseit várják

Az Alapítvány a Magyar Természettudományos Oktatásért idén 21. alkalommal ír ki pályázatot olyan magyarországi tanárok elismerésére, akik pályájuk során különösen sokat tettek a reáloktatásért. A díjra diákok, szülők és pedagógustársak javasolhatják kiemelkedő teljesítményű tanáraikat, illetve kollégáikat – olvasható az alapítvány felhívásában. A díjra a közoktatás 5–12. évfolyamain biológiát, matematikát, fizikát vagy kémiát tanító (vagy egykor tanító) tanárok jelölhetők.

Az életműdíjakat az Ericsson Magyarország, a Graphisoft és a Richter Gedeon Nyrt. által közösen létrehozott Alapítvány a Magyar Természettudományos Oktatásért Kuratóriuma ítéli oda. A személyenként 1,5 millió forintos Rátz Tanár Úr Életműdíjat idén is két-két matematika, fizika, kémia és 2005 óta két biológia szakos tanárnak ítélik oda. A pályázatra 2021. október 11-ig várják a jelöléseket, kizárólag online. További részletek a www.ratztanarurdij.hu portálon olvashatók.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!