Szeged

2021.06.25. 12:46

Sisi-kiállítás nyílik a Múzeumok Éjszakáján

delmagyar.hu

Június 26-án rendezik meg országszerte a Múzeumok Éjszakáját. Szegeden, a Móra Ferenc Múzeum 16 órakor nyitja meg a pandémia miatti kényszerű zárvatartás után újra a kapuit: a Sisi – Királyné feketén-fehéren című tárlatot Botka László polgármester nyitja meg.

Lesznek tárlatvezetések az állandó és időszaki kiállításokban, illetve a látványtárakban is. Verklin játszik Molnár Miklós, minikoncerteket adnak a Dugonics András Piarista Gimnázium AMI diákjai és tanárai.

A Fekete Házban a Clara – Rotschild Klára – Divatkirálynő a vasfüggöny mögött című időszaki kiállítás, és a Várban is kiállítás várja az érdeklődőket.

A Somogyi-könyvtár városi sétával, alkalmi kiállításokkal és bemutatókkal, egy kis kézműveskedéssel, valamint játékos gyermekprogrammal és kedvezményes beiratkozással várja a látogatókat 18 és 22 óra között, illetve tárlatvezetéssel egybekötve több kiállítás is megtekinthető lesz. A Stefánia

Fiókkönyvtárklub kvíz- és társasjátékokkal és képregényes ajánlókkal készül.

A programok, kiállítások vé­­dettségi igazolvánnyal vagy applikációval, személyazonosító igazolvány felmutatása mellett látogathatók.

Címkék#Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!