Rövidhírek

2021.09.23. 07:09

Tiszaszigetre érkezik az Őszi Hacacáré

Az Őszi Hacacáré egy országosan elindított, ingyenes rendezvénysorozat, melyet az összetartozás jegyében rendeznek meg. Szombaton Tiszasziget lesz a következő állomás.

Munkatársunktól

Ferenczi Ferenc, a település polgármestere kiemelte, nagy örömére szolgál, hogy Tiszasziget is az egyik helyszíne lesz az országos programsorozatnak. Továbbá bízik abban, hogy a környező településekről is érkeznek a mulatságra.

Szombaton 14 órakor kezdődik a vigadalom. Ingyenes ugrálóvárral, vattacukorral és arcfestéssel kedveskednek a család legifjabb tagjainak 19 óráig. Népzenei bemutatóval készülnek a törökkanizsai Tiszagyöngye Művelődési Egyesület Tiszafa néptánccsoport tagjai, akik magyarbődi táncokkal kápráztatják el a nézőket. Klárafalváról érkeznek a Vagány Nagyik, de fellép Kasza Roland is.

A komolyzene kedvelői számára 17 órától kezdődik a Szeged Classic Trió koncertje. A Zebra Zone csap a húrok közé 17.30-tól. Őket követi 19 órától a csodálatos hangú Szőcs Reni. Majd Manuel, az ifjú rapper 20 órakor ad koncertet. A 21 órakor kezdődő Retro Discoban Dj. Harmath szolgáltatja a talpalávalót a bulizóknak.

Helyszín: a volt határőrlaktanya, a Sziget Fogadó területe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!