Sport PRINT

2007.01.30. 15:19

A Leeds United érdeklődik Király Gábor iránt

Szigetországi hírek szerint Király Gábor legújabb kérője Dennis Wise, a Leeds United menedzsere. Nehezítheti a szerződés létrejöttét, hogy egy pletyka szerint Király a Londontól való földrajzi távolságra hivatkozva utasította vissza a Sheffield United ajánlatát, és Leeds sincs túl közel.

Szigetországi hírek szerint Király Gábor legújabb kérője Dennis Wise, a Leeds United menedzsere. A Crystal Palace csapatánál már nem igazán számítanak a Várhidi Péter szövetségi kapitány ciprusi keretéből ismét kimaradó magyar válogatott kapusra, akit viszont a szintén másodosztályú Leeds szívesen vinne.

Nehezítheti a szerződés létrejöttét, hogy egy pletyka szerint Király a közelmúltban a Londontól való földrajzi távolságra hivatkozva utasította vissza a Sheffield United ajánlatát. Ebből a szempontból pedig Leeds sem áll túl jól...

"Sheffield túl távol van innen, a családom Londonban él, és ami még fontosabb, nem kényszerítenek, hogy elfogadjak bármilyen lehetőséget..." - mondta Király Gábor.

Talán, ha nem kölcsönvétellel próbálkoznának az érdeklődők, hanem hosszútávú szerződést ajánlanának a magyar kapusnak, ő is jobban megfontolná a lehetőségeket.

Címkék#*nemzsport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!