Sport

2008.06.10. 23:48

Becsey Zsoltot is átvágták a csaló jegyárusok

Továbbra is árulnak jegyet a csalók az Interneten az osztrák-svájci Európa Bajnokságra. Az Európai Fogyasztói Központ budapesti irodájába már hetek óta több panasz érkezett emiatt.

Néhány napja Becsey Zsolt, Európai Parlamenti képviselő járt pórul. Az RTL híradója úgy tudja, hogy a képviselő, 680 euróért, azaz több mint 167 ezer forintért vásárolt jegyet egy vasárnapi meccsre, de nem kapta meg a belépőt.

Becsey Zsolt az official-ticket.com című internetes oldalról vásárolt jegyet. E-mailben azt ígérték neki, hogy a mérkőzés napján a szállodában várja majd a belépő. Ehhez képest kiderült, hogy mégiscsak a stadionnál kapja meg a jegyét. Erről egy ismeretlen személy telefonon értesítette a képviselőt. A helyszínen azonban senki sem várta őt a jeggyel, és a telefonszám is elérhetetlen volt - tudta meg az RTL Híradó magától Becsey Zsolttól.

A képviselő 680 eurót, azaz több mint 167 ezer forintot fizetett ki előre a jegyért. Feljelentést tett, de az Európai Fogyasztói Központ szerint ezt a pénzt valószínűleg már nem tudják visszaszerezni.

Morvai György, a Központ igazgatója az RTL Klubnak elmondta, hogy ebben az ügyek nem sokat tudnak tenni, az official-ticket.com-ot ugyanis a Seychelles szigetekre jegyezték be. Ahhoz, hogy valaki érvényesíteni tudja az igényét, el kell utaznia a Seychelles szigetekre, és pert kell indítania.

A honlap egyébként a mai napig működik, elvileg bárki tud rajta jegyet rendelni.

Az oldalon az Európa Bajnokság döntőjére is lehet jegyet venni. Több mint 477 ezer forintot kérnek el a legolcsóbb jegyért. Aki innen rendel jegyet biztosan nem kapja meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!