Sport

2009.07.20. 13:46

Hétfőn boncolják a 19 évesen elhunyt labdarúgót

A halál lehetséges okairól a hozzátartozók beleegyezése nélkül az orvosok nem adhatnak információkat.

A kisalföld.hu nem hivatalos forrásból úgy értesült, vírusos fertőzés és az ehhez társuló fizikai megterhelés okozhatta a győri futballista szívének leállását, de lehet, hogy agyi rendellenesség, esetleg tüdőembólia alakult ki a sportoló szervezetében.

"A mindene, az élete volt a futball, s ebbe halt bele. Mindenáron bizonyítani akart, s ez lett a végzete. Nem akarta beismerni, hogy beteg, s hogy emiatt legyengült. Játszani akart." - nyilatkozta a gyászoló édesapa a lapnak. "Fájt a hasa és a feje, úgy tudom, kapott is valami gyógyszert. Ádám, a másik fiam mondta is neki, jobb lenne, ha nem menne el a meccsre, de nem tudta lebeszélni róla. Ha nekem szólnak akkor délelőtt, én biztosan lebeszéltem volna, s akkor talán nem történik meg mindez. Isten ments, hogy bárkit is bíráljak, de nem értem, abban a melegben miért kellett annyit edzeni, meccset játszani."

Beck Tamás az előző idényben a Gyirmót utánpótlás-együttesében szerepelt kölcsönben, és az NB I-ben feljutott Pápa második csapatába szeretett volna igazolni. Pénteken Pápán próbajátékon vett részt, ám rosszul érezte magát és tíz perc után lekéredzkedett a pályáról. A meccs után ikertestvérével, Ádámmal visszautazott Győrbe, a szintén fiatalon elhunyt Fehér Miklósról elnevezett kollégiumba, ahol állapota tovább romlott. Mentőt hívtak hozzá, kórházba vitték, de már nem tudták megmenteni az életét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!