Hallgassa élőben!

Bíró Attila: Egy-két ítélet még benne volt a javunkra

Gurisatti: „Ezt a meccset meg kellett nyernünk, ahogyan a következő kettőt is szeretnénk.”

Mint ismert, a magyar női vízilabda-válogatott 14–11-re legyőzte Hollandiát, így bejutott az elődöntőbe a tokiói olimpián. A mérkőzést követően így értékelt Bíró Attila szövetségi kapitány, valamint a találkozó két szereplője az M4 Sport kamerái előtt.

Bíró Attila minden poszton jobbnak látta csapatát az ellenfélnél, így úgy érzi, megérdemelten nyerte meg a mérkőzést. A szövetségi kapitány kiemelte: igazságtalan bíráskodás ellenére nyerte meg a válogatott a találkozót

„A játékvezetésről annyit, hogy egy-két ítélet még benne volt a javunkra, és az egy picit fájt, hogy nem fújtak nekünk, hiszen a hollandok az ötméteresekkel tudtak meccsben maradni a harmadik negyedben” – fogalmazott a kapitány.

„Ezt a meccset meg kellett nyernünk, ahogyan a következő kettőt is szeretnénk. Nem kapunk támogatást, talán még többet kell küzdenünk érte, de szerintem két ötméteres ebben a mostani meccsben benne volt a javunkra” – tért ki a játékvezetésre Gurisatti Gréta.

Csapattársa, Szűcs Gabriella a csapat egységét méltatta.

„Az volt a kulcs az emberelőnyös helyzetekben, hogy sokkal türelmesebbek voltunk, mint korábban, kihasználtuk az időt, és nem sajnáltunk még egy passzot a kedvezőbb helyzet kialakítására” – jelentette ki.

A MÉRKŐZÉS TUDÓSÍTÁSÁT IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL!

Hozzászólások

Hirdetés
„A fiatalokat csak a mai kor eszközeivel lehet befogadóvá tenni”
Lemondott az amerikai különmegbízott a haitiak kiutasítása miatt
Éles hangvételű felmondólevelében bírálta a washingtoni vezetést, amiért haiti migránsok százait toloncoltatta vissza.
Döbbenetes drágulás: Romániában Orbán Viktor rezsicsökkentését irigylik
Romániában a négyszeresére, sőt egyes szolgáltatok a hétszeresére emelik a lakossági gáz árát. Ennek hátterében főképp az energiapiac liberalizálása áll.
Kálmán Olga nekiment Karácsony Gergelynek a fővárosi dugók miatt
Az egykori tévés szerint nincs rendjén, hogy minden reggel dugóban kell araszolni a fővárosban.
Magyarország továbbra is elkötelezett az antiszemitizmus elleni harc mellett
A lehető leghatározottabban fel kell lépni a modernkori antiszemitizmus ellen, amely az illegális migrációs folyamatok nyomán megjelent Európa egyes részein.
Kisebb bikinit keresve sem találhatott volna Kim Basinger lánya
Mindenhol kilógnak a felsőből a mellei.
Kelemen Hunor: a globális Nyugat értékválságban van
Ebből kiutat az alapértékek tisztázása, a világos jövőkép, erős talapzat, „gyerekvállaláshoz, -neveléshez szükséges szövetet visszaépítő” családpolitika és a bátor politikusok jelenthetnek – mondta az RMDSZ elnöke.