Hallgassa élőben!
Fotó: Nemzeti Sport

Döntetlen az olaszok ellen a vízilabda-rangadón

A tokiói olimpián férfi vízilabdázóink az utolsó csoportmérkőzésüket a nagy rivális olaszok ellen vívták, és a meccs 5–5-re végződött, így a csoport harmadik helyén végeztek a mieink.

Hiába a helyi idő szerint 10.00 órás kezdés, mégiscsak rangadóra gyűltünk össze a Takumi Nemzetközi Úszóközpontban – viszont az időpont, meg annak tudata, hogy kik is vonulnak fel a másik oldalon, óvatos kezdésben összegződtek.

Két ember volt rendkívül aktív: a két spori, akik ha nem is a saját hangjukat, de a sípjukét nagyon szerethetik, mert fújtak mindenre, ami élt és mozgott, már az első kézrátételre mehetett is ki az ember, aktív válogatottsági rekorderünk, Hosnyánszky Norbert például hat percen belül kétszer is.

A színvonal tehát nem verdeste az eget, legalábbis támadásban nem, csak éppen ott tempózott a vízben Varga Dénes. Úgy tűnt, csapatkapitányunk irányba állította magát, amolyan 0. napot tartott a negyeddöntő és a remélt elődöntő-döntő kombináció előtt: egy félidő alatt eljutottunk odáig, hogy a helyi műsorközlő helyesen bemondta: „A világ legjobb játékosa”.

A mérkőzés összefoglalóját, valamint élő, szöveges tudósítását IDE kattintva olvashatja el.

VÍZILABDA
FÉRFIAK
CSOPORTKÖR, 5. FORDULÓ
A-CSOPORT

Magyarország–Olaszország 5–5 (2–1, 2–1, 1–1, 0–2)


Dosszié

Hozzászólások

Két magyar borlapot is díjazott a Wine Spectator
Két budapesti étterem, a Felix Kitchen & Bar, valamint a Winescape Budapest Borbár is szerepel az amerikai Wine Spectator bormagazinnak a világ legizgalmasabb borlapjait felsoroló idei listáján.
Orbán Viktor: Az elüldözött egyetem Budapesten
Magyarországot a Soros-egyetem kapcsán azért támadják, mert nem hagyta, hogy a spekuláns milliárdos továbbra is visszaéljen a hatalmával – jelentette ki Orbán Viktor a Szamizdat 13. című, a miniszterelnöki honlapon szombaton megjelent írásában.
Vasárnap változóan felhős idő várható
A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 19 és 25 fok között alakul.
Teljes kudarc a baloldali előválasztás első napja: csak hétfőn folytatódhat a voksolás
A szervezők „ismeretlen eredetű tömeges terhelésre” hivatkoznak.
Orbán Viktor: egyre többen dolgozunk!
A Gyurcsány-féle, munkáról lebeszélő gazdaságpolitika helyett munkaalapú gazdaságot építettünk föl – mondta a kormányfő.
Ezzel a tévével a Louvre mesterművei a szobánkba költöznek
A Samsung bejelentette legújabb, a párizsi Louvre múzeummal közös együttműködését.