Sport

2019.04.22. 09:32

A Haladás fiatal kapusa egyhavi jövedelmét ajánlotta fel a Srí Lanka-i terrortámadás áldozatai családjának

Kiss Ágoston Álmos, a Haladás 18 éves labdarúgója felajánlotta egyhavi jövedelmét a Srí Lanka-i terrortámadás áldozatai családjának megsegítésére. A 15-szörös utánpótlás-válogatott kapus, aki a Regnum Marianum közösség tagja a Nemzeti Sportnak juttatott el közleményt.

„Hosszú idény van mögöttem, végre családommal otthon lehettem a húsvéti szertartásokon. Húsvétvasárnap láttam az interneten, hogy Srí Lankán ugyanilyen ünnepre készülő katolikus közösségeket, mint a mienk, a hite miatt gyilkos támadás ért. Biztosan vannak hozzám hasonló korú srácok is, akiknek családját tragédia, szomorúság érte. Katolikus, profi sportolóként a Máltai Szeretetszolgálaton keresztül szeretném labdarúgói egyhavi javadalmamat felajánlani a nehéz helyzetben levő családok megsegítésére. Kérek mindenkit, katolikus sportolókat, jó szándékú embereket, segítsék felajánlásukkal a Srí Lanka-i katolikus közösséget. Ahogy sportban, a vallások között legyen békesség!" - írta a Nemzeti Sporthoz eljuttatott közleményében a fiatal játékos.

Fotó: Nemzeti Sport

Fotó: Nemzeti Sport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!