Sport

2013.05.28. 12:33

A szurkolók választhatják ki az év magyar labdarúgóját

A gólszépségversenyhez hasonlóan a szurkolók szavazatai alapján dől el, ki veheti át az Év játékosának járó elismerést a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) RangAdó díjátadó gáláján.

MTI

Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a szervezet szakmai bizottsága választotta ki azt a 35 futballistát, akikre június 2-án délig adhatják le a voksukat a drukkerek.

A voksolás menetéről az MLSZ honlapján tájékozódhatnak a szurkolók.
Az sms-t beküldők közül kerül ki az a szerencsés, aki június 3-án a RangAdó díjátadó gálán átadhatja az Év Játékosának járó elismerést. A szavazókra további értékes ajándékok is várnak, így közös fotózás a válogatott játékosaival, valamint belépők a Magyarország-Kuvait válogatott mérkőzésre.

Az Év Játékosa-díj jelöltjei: [namelink name="Bogdán Ádám"], [namelink name="Böde Dániel"], [namelink name="Dzsudzsák Balázs"], [namelink name="Fiola Attila"], [namelink name="Guzmics Richárd"], [namelink name="Gyurcsó Ádám"], [namelink name="Hajnal Tamás"], [namelink name="Halmosi Péter"], [namelink name="Jova Levente"], [namelink name="Józsi György"], [namelink name="Juhász Roland"], [namelink name="Kabát Péter"], [namelink name="Kádár Tamás"], [namelink name="Kanta József"], [namelink name="Király Gábor"], [namelink name="Koman Vladimir"], [namelink name="Korcsmár Zsolt"], [namelink name="Kovács István"], [namelink name="Lázok János"], [namelink name="Mészáros Norbert"], [namelink name="Nikolics Nemanja"], [namelink name="Pintér Ádám"], [namelink name="Radó András"], [namelink name="Szabics Imre"], [namelink name="Szakály Péter"], [namelink name="Szalai Ádám"], [namelink name="Tököli Attila"], [namelink name="Vanczák Vilmos"], [namelink name="Varga József"], [namelink name="Varga Roland"], [namelink name="Huszti Szabolcs"], [namelink name="Vécsei Bálint"], [namelink name="Bacsa Patrik"], [namelink name="Gera Zoltán"], [namelink name="Megyeri Balázs"].

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!